Εδώ και αρκετό καιρό η Έλενα Παπαρίζου βρέθηκε στο στόχαστρο για τις αυξομειώσεις στο βάρος της αλλά και για την καριέρα της.

Η ίδια όμως δεν αφήνει τα σχόλια να τις χαλάνε τη διάθεση και ξεκαθαρίζει σε εβδομαδιαίο περιοδικό ότι δεν κάνει “come back” με τα δυο καινούργια τραγούδια που έχει ετοιμάσει.

«Δεν νιώθω ότι επιστρέφω, γιατί δεν είχα μετακομίσει εκτός Ελλάδας οριστικά, δεν έλειψα ποτέ». Και συνεχίζει: «Με μια βαλίτσα έφυγα, με μια βαλίτσα επέστρεψα στην Αθήνα και τη Γλυφάδα, όπου είναι το σπίτι μου. Ήταν ένα μικρό διάλειμμα η απουσία μου, για τις συναυλίες που είχα προγραμματίσει στη Σουηδία. Το καλοκαίρι επίσης έχω σχεδιάσει μια μεγάλη περιοδεία. Έχω χαρεί πάρα πολύ για όλα αυτά που έχω κάνει. Ξέρω βέβαια ότι έλειψα στον κόσμο και σε όσους με ρωτούν τους λέω ξεκάθαρα «Μα δεν σας εγκατέλειψα ποτέ».

Η Παπαρίζου όμως δίνει και μια ηχηρή απάντηση κι σε όσους ισχυρίζονται ότι η καριέρα της τελείωσε: «Δεν έχω ακούσει και δεν με ενδιαφέρει τίποτα από αυτά. Μόνο ένα έχω να σας πω: Ήρθα για να μείνω!»

Πηγή : http://www.lifenewscy.com