Ένα κατάστημα αφιερωμένο αποκλειστικά στη ΜΟΥΣΙΚΗ, για μυημένους μουσικόφιλους αλλά και για νέους εξερευνητές του απέραντου αυτού κόσμου

O ΜΟΥΣΙΚΟΣ IANOS, το νέο μουσικό στέκι της πόλης άνοιξε τον Ιούνιο του 2014 στην καρδιά της Αθήνας, με τις ευχές όλων των καλλιτεχνών που χαιρέτησαν το άνοιγμα “της νέας στέγης της μουσικής τους”. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα μάλιστα, κατάφερε να αποτελεί το πιο ενημερωμένο μουσικό κατάστημα της Αθήνας, με πάνω από 30.000 τοποθετημένους τίτλους στο κατάστημα τριών επιπέδων που βρίσκεται στη Σταδίου 24, ακριβώς δίπλα στο βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟS.

Ένα κατάστημα αφιερωμένο αποκλειστικά στη ΜΟΥΣΙΚΗ, για μυημένους μουσικόφιλους αλλά και για νέους εξερευνητές του απέραντου αυτού κόσμου! Με το σύνολο της ελληνικής και ξένης δισκογραφίας, βινύλια, συλλεκτικές εκδόσεις, μουσικά βιβλία, DVD και όλα τα απαραίτητα μουσικά gadgets.

Αποκλειστικά και μόνο για το δεκαήμερο 2-12 Μαρτίου,  προσφέρει στους φίλους, συλλέκτες και μανιακούς του βινυλίου τη δυνατότητα να αποκτήσουν πέντε βινύλια στην τιμή των τεσσάρων.

Επισκεφθείτε τον Μουσικό ΙΑΝΟ, ενημερωθείτε για όλες τις νέες κυκλοφορίες της ελληνικής και διεθνούς μουσικής σκηνής, από το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό του μουσικού ΙΑΝΟΥ. Αναζητήστε σπάνιες κυκλοφορίες, επιλέξτε βινύλια  από την μεγάλη δισκοθήκη του υπογείου μας και αποκτήστε πρώτοι συλλεκτικά αντίγραφα από την δισκογραφία των σημαντικότερων Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών! Περισσότερα…

Πηγή : http://www.protothema.gr