Ο Παντελής Παντελίδης αποκάλυψε την Ιστορία του τραγουδιού “Τα Σχοινιά σου”… 

Την Ιστορία ενός ακόμη τραγουδιού φιλοξένησε την περασμένη Τετάρτη 3/2 η πετυχημένη ραδιοφωνική εκπομπή του Δρόμου FM CY “Ιστορίες Αρίων” με οικοδεσπότη τον Θάνο Κωτσιόπουλο. 
Καλεσμένος στο ένθετο αυτής της εβδομάδας δεν ήταν άλλος από τον μοναδικό Παντελή Παντελίδη που κλήθηκε να αφηγηθεί την ιστορία του πρόσφατου single του “Τα Σχοινιά Σου”. 

Όπως ο ίδιος λέει, το τραγούδι αυτό είναι βιωματικό και λήγει με μία παρομοίωση πολύ εύστοχη που είναι βγαλμένη απ’ τη ζωή και ο ίδιος την έχει ζήσει έντονα. “Το κομμάτι είναι διαφορετικό, αλλά αυτό που ακούγεται διαφορετικό δεν είναι ο στίχος. Είναι η ενορχήστρωση του που είναι γεμάτη, έχει και σαξόφωνο και είναι κάτι που δεν χρησιμοποιώ εγώ συχνά στα τραγούδια μου”. 

Ο καλλιτέχνης παραδέχεται ότι στηρίζεται σε πραγματικά γεγονότα όταν γράφει τα τραγούδια του γιατί έτσι κι ο κόσμος θα μπορεί πιο εύκολα να ταυτιστεί με αυτά. Το βιωματικό αυτό κομμάτι σημαίνει πολλά για τον ίδιο, είναι πολύ ευαίσθητο και το περιγράφει αμυδρά γιατί είναι όσα έζησε πιθανώς σε κάποια σχέση του.  

Λίγο πριν αποχαιρετήσει τους ακροατές, ο τραγουδιστής αποκάλυψε πως είναι στο studio και ηχογραφεί το δεύτερο μέρος του δίσκου του, τα 8 δηλαδή κομμάτια που θα αποτελούν το “Πανσέληνος και κάτι – Εκπνοή”. Παράλληλα, σε ένα περίπου μήνα θα δούμε και το πρώτου video clip για το 2015 για το εν λόγω τραγούδι. Περισσότερα… 

Πηγή : http://www.tralala.gr 
Συντάκτης: Αθανασία Βογιάρη