Τι αποκάλυψε ο Χρήστος Θηβαίος στην εκπομπή του ΣΚΑΙ;

Ο Χρήστος Θηβαίος έδωσε μία αποκλειστική συνέντευξη στο “Join Us” του ΣΚΑΙ και μίλησε για πράγματα που ακούμε πρώτη φορά για εκείνον. Ο καλλιτέχνης με τη μεγάλη πορεία αποκάλυψε για τη ζωή του πτυχές που δεν μπορούσαμε καν να φανταστούμε.

Μεγάλωσε σε κοινόβιο από ένα gay ζευγάρι και σχετικά με αυτό λέει: “Με μεγάλωσε ένα gay ζευγάρι. Λόγω του ότι μέναμε σε κοινόβια, όπως το σπίτι του ηθοποιού στη Βούλα, έφτασα σε πολύ μεγάλη ηλικία για να συνειδητοποιήσω ότι είναι κοινωνικά κατακριτέο να έχεις ομοφυλοφιλική προτίμηση. Μου ήταν πάρα πολύ φυσικό“.

Όσον αφορά την οικογένειά του σχολιάζει “Έχω κάνει τρεις γάμους και τρία παιδιά. Τον μεγάλο μου γιο τον έκανα στα 38 μου, είναι 14. Είναι πολύ όμορφο γιατί τα παιδιά αγαπιούνται πολύ μεταξύ τους”.

Τέλος, αποκάλυψε και την πρώτη του δουλειά, η οποία δεν είχε να κάνει καθόλου με το τραγούδι: “Πήγα στην Ιταλία να σπουδάσω φιλοσοφία γιατί οι γονείς μου δεν ήθελαν να εμπλακώ στο χώρο του θεάτρου ή της μουσικής. Παρακαλούσα τον πατέρα μου να μου αγοράσει μία κιθάρα και τελικά μου λέει “αφού τη θέλεις θα πας να δουλέψεις για να την αγοράσεις”. Πήγα να δουλέψω σε ένα φούρνο που ανήκε στην οικογένεια του Πέτρου Φιλιππίδη.” Περισσότερα…

Πηγή : http://www.tralala.gr