Τέσσερις νέοι ταλαντούχοι και πολλά υποσχόμενοι ηθοποιοί ένωσαν τα όνειρα τους, τις ανησυχίες τους, και τις δυνάμεις τους στο πολυχώρο «Χυτήριο». Η Γεωργία Κρανίδου, η Σίλια Κατραλή, ο Ιάκωβος Βέρδης και η Μαρίνα Μπασέτα πρωταγωνιστούν στο «Μνήμες περίστροφα» μια θεατρική παράσταση κοινωνικού περιεχομένου που ανέβασε αυλαία στις 23 Απριλίου και που θα συνεχιστεί για 6 μόνο παραστάσεις, κάθε Πέμπτη.

Η Σίλια Κατραλή, 20 ετών μόλις, επιχειρεί και υπογράφει, με δυναμισμό, τόλμη, ευαισθησία, την πρώτη της αξιέπαινη προσπάθεια, στην σκηνοθεσία και τη συγγραφή της παράστασης.

Η παράσταση πραγματεύεται την αιώνια και διαρκώς επαναλαμβανόμενη πάλη των πρέπει και των θέλω των ανθρώπων που ξεφεύγουν διαρκώς από κάπου, χωρίς να έχουν κάποιο σίγουρο μέρος για να πάνε.

Ήρωες καταπιεσμένοι που ασφυκτιούν που χάνονται σε ένα γιατί.

Μέσα από την αμφιταλάντευση των ηρώων, στον έρωτα και την λύτρωση της ψυχής, τα θέλω και τους συμβιβασμούς, ανακαλύπτεις δικές σου εσωτερικές πτυχές και ανησυχίες, της τότε εφηβικής σου νιότης, αλλά ακόμα και τώρα ως ενήλικας που αναζητάς και προσδοκάς, την ισορροπία και την αρμονία μιας ζωής χωρίς δήθεν και πρέπει…. Περισσότερα…

Πηγή : http://new-deal.gr
Βίκυ Τσίγγα