Μια δήλωση που σίγουρα θα συζητηθεί, έκανε ο Λάμπης Λιβιεράτος αναφερόμενος στην πρώην σύζυγό του Εύη Αδάμ.
Σε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης που παραχώρησε ο γνωστός καλλιτέχνης στο περιοδικό “HELLO!” απάντησε σε διάφορες ερωτήσεις για την καριέρα του αλλά και για την προσωπική του ζωή.

Ανάμεσα σε άλλα ο Λάμπης Λιβιεράτος αναφέρθηκε και στην εν διαστάσει σύζυγο του, Εύη Αδάμ με έμμεσο ή άμεσο τρόπο: “Το θέμα είναι μια γυναίκα, ακόμη και αν είναι ακατάλληλη για σένα, να είναι κατάλληλη μάνα, αυτό έχει σημασία. Όλα τα άλλα είναι περιττά”, ανέφερε ο τραγουδιστής.

Στην ερώτηση ωστόσο αν θα παντρευόταν την ίδια γυναίκα που του χάρισε τις κόρες του, σε περίπτωση που γύριζε το χρόνο πίσω, η απάντηση του Λάμπη Λιβιεράτου είναι κάτι παραπάνω από σαφής και αποκαλυπτική:”Δεν ξέρω αν θα παντρευόμουν την ίδια γυναίκα, θα ήθελα όμως να έχω τα ίδια παιδιά. Πιστεύω ότι ο Θεός μου έκανε ένα μεγάλο δώρο, μου έδωσε δύο εξαιρετικά παιδιά. Και βέβαια η Εύη έχει κάνει πολύ καλή δουλειά ως μάνα, ήταν πάντα δίπλα τους στάθηκε σωστά. Νομίζω ότι κι εγώ ήμουν σωστός, γιατί αλλιώς δεν θα είχα αυτή την σχέση με τα παιδιά μου”.

Πηγή: vipnews.gr