Ο Δημήτρης Σιάμος γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη και από πολύ μικρή ηλικία όνειρό του ήταν να ασχοληθεί με την μουσική και το τραγούδι. Παρακολούθησε μαθήματα φωνητικής και παίζει διάφορα μουσικά όργανα.
Πριν ακόμα ολοκληρώσει τις μουσικές του σπουδές, άρχισε να τραγουδάει. 
Τραγουδάει επαγγελματικά, τα τελευταία 17 χρόνια, ξεκινώντας σε ταβερνάκια και στη συνέχεια σε γάμους και πανηγύρια αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο στους μουσικούς όσο και στο κοινό. 
Στη συνέχεια τον βρίσκουμε σε μουσικές σκηνές και τα τελευταία χρόνια σε πίστες δίπλα σε μεγάλους καλλιτέχνες όπως ο Ζαφείρης Μελάς, ο Φίλιππος Νικολάου, ο Στέλιος Ρόκκος, ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος, ο Χάρης Κωστόπουλος, η Στέλλα Κονιτοπούλου, η Ευδοκία Ράπτη και άλλοι.
Εχει εμφανιστεί στο La Notte (Αθήνα), στο ΜΩΒ (Αθήνα), στο Gala (Θεσσαλονίκη), στις Φλόγες, Ρόδον, Fix, Μούσσες κα
Εχει κυκλοφορήσει ήδη 3 τραγούδια στο διαδίκτυο – ανεξάρτητες παραγωγές – με τους τίτλους “Εχεις φύγει“, “Με αυτά που κάνεις” και “Δεν φαντάζομαι” 
Σύντομα θα κυκλοφορήσει το νέο του digital single με τον τίτλο “Μην Ξανά Αγαπάς Καρδιά μου” (Μουσική : Χρήστος Αναστασίου – Στίχοι : Χρήστος Αναστασίου – Κώστας Γιαννόπουλος) από την δισκογραφική εταιρεία Starplanet Records και με executive producer τον Παύλο Χριστοδούλου.
Μείνετε συντονισμένοι… τα καλύτερα έρχονται
Μεταγενέστερη δημοσίευση 31/05/2016
Σιάμος Δημήτρης – Μην ξανά αγαπάς καρδιά μου – Official Video clip 2016
Μουσική : Χρήστος Αναστασίου / Στίχοι : Χρήστος Αναστασίου, Κώστας Γιαννόπουλος
Σκηνοθεσία : Θεόδωρος Νικολάου 
Executive producer : Παύλος Χριστοδούλου
Κυκλοφορεί από την Starplanet Records © 2016