Ο ανερχόμενος και ταλαντούχος τραγουδιστής Πάνος Μπλέτζας, ανέβασε μια φωτογραφία στο διαδίκτυο, με καταξιωμένους δημιουργούς… και έγραψε τις παρακάτω γραμμές…

“….. Στιγμές όπως αυτή να είμαι ανάμεσα σε τόσο σημαντικούς ανθρώπους είναι στιγμές που ευχαριστώ το θεό για όλα όσα μου έχει δωσει. Στιγμές σαν αυτη είναι που λέω πως οι κόποι μου δεν πάνε χαμένοι….
Στα αριστερά μου ο μεγάλος στιχουργός Βαγγέλης Ατραίδης, μια μεγάλη μορφή στο λαϊκό τραγούδι και κυρίως ένας απο του βασικούς συνεργάτες του μεγάλου μας Στέλιου Καζαντζίδη με μεγάλα κομματια όπως το “Το δρομολόι της ζωής” ή και το “Σταυροδρόμι” του Πανου Γαβαλα.
Στα δεξιά μου ο γνωστός στιχουργός Βασίλης Παπαδόπουλος μια επίσης μεγάλη μορφή τραγουδισμένη απο τον Στέλιο αλλά και πολλούς άλλους μεγάλους τραγουδιστές και τραγουδίστριες όπως η Ελένη Βιτάλη με το “Μια γυναίκα μπορεί” και το Στράτο Διονυσίου με το “Ποιος το είπε για τους μάγκες” και στη μέση εγώ με τον καλό μου φίλο και συντονιστή των συλλόγων Καζαντζίδη κύριο Κωνσταντίνο Καταμπά… “

Η ΦΩΤΟ ΠΑΡΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΑΔΙΑ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΤΙΜΙΤΙΚΗΣ ΠΛΑΚΕΤΑΣ ΣΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΤΡΑΙΔΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ 
Ο ΠΑΝΟΣ ΜΠΛΕΤΖΑΣ, ΗΤΑΝ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΙΛΩΝ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ ΕΛΛΑΣΟΝΑΣ, ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ, ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΧΥΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ (περισσότερα για την εκδήλωση ΕΔΩ)

Περισσότερα για τον Πάνο Μπλέτζα, κάνοντας click ΕΔΩ