Καταχειροκροτήθηκε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο Μέγαρο Μουσικής

0
571

Το κοινό χειροκροτούσε όρθιο την ερμηνεύτρια στην πρώτη της συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών-Μετά την μεγάλη επιτυχία, το Μέγαρο προγραμμάτισε μία επιπλέον συναυλία, την Τρίτη 3 Μαρτίου, στον ίδιο χώρο

Στην κατάμεστη Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης, αποθεώθηκε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, χθες- Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου- στην πρώτη από τις νέες εμφανίσεις της στο Μέγαρο. Το κοινό χειροκροτούσε όρθιο για πολλή ώρα τη ερμηνεύτρια που έδωσε τον καλύτερο της εαυτό.

Μετά την επιτυχία της πρώτης συναυλίας της Άλκηστης Πρωτοψάλτη στο Μέγαρο και την εξάντληση των εισιτηρίων για τις μουσικές της παραστάσεις που θα ακολουθήσουν (25, 26 και 28/2), το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, προγραμμάτισε μία επιπλέον συναυλία την Τρίτη 3 Μαρτίου στον ίδιο χώρο.

Από το Μέγαρο, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη ξεκινά το μουσικό της ταξίδι με τίτλο «Μυστικό τοπίο», και τραγουδά όλα εκείνα τα κομμάτια Ελλήνων και ξένων συνθετών, που την εμπνέουν. Ανάμεσά τους οι Σούμπερτ, Πιατσόλλα και Ρότα αλλά και οι «δικοί μας» Χατζιδάκις, Θεοδωράκης, Αντύπας, Κραουνάκης, Κορκολής, Ρεμπούτσικα και Σαββόπουλος.

Τις συνθέσεις έχει ενορχηστρώσει ο Κώστας Παπαδούκας, ένας δημιουργός με ιδιαίτερο καλλιτεχνικό στίγμα. Περισσότερα…

Πηγή : http://www.protothema.gr