Ο Ηλίας Βρεττός σε μία συνέντευξη πιο αισιόδοξος από ποτέ…

Ο Ηλίας Βρεττός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Όλα Μπιπ” και μίλησε για το νέο του τραγούδι, τα προσωπικά του αλλά και όλα τα καλά που του συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα σε όλους τους τομείς.

Πιο συγκεκριμένα, σχετικά με το νέο του τραγούδι με τίτλο “Όλα τα ξέρω” ο ίδιο λέει “Βρίσκεται ήδη στις πρώτες θέσεις ανάμεσα στα 50 ελληνικά τραγούδια, το έχει αγαπήσει αμέσως ο κόσμος και χαίρομαι ιδιαίτερα. Το σενάριο “χωρισμός και προδοσία” πολύς κόσμος το βιώνει, οπότε φαντάζομαι ταυτίστηκε μαζί του, γι’αυτό έγινε πολύ γρήγορα αγαπητό το τραγούδι. Επειδή αντιλαμβάνομαι τα υπονοούμενα πρέπει να σας πως καταρχάς ότι το τραγούδι έχει γραφεί εδώ και έναν χρόνο, αλλά εγώ το άκουσα τον τελευταίο καιρό. Παρότι έχει γραφεί πριν έναν χρόνο, αν σας έλεγα ότι δεν ταυτίζομαι με κάποιους από τους στίχους του κομματιού, θα ήταν σαφές ψέμα. Το τραγούδι δεν έχει γραφεί για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο”.

Σχετικά με τα προσωπικά του που πολλάκις έχουν απασχολήσει τα media δε δίστασε να σχολιάσει: “Είμαι πολύ καλά και δεν το λέω για να κερδίσω τις εντυπώσεις και αισθάνομαι ότι όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Όσο περνάει ο χρόνος το καταλαβαίνεις και πιο καλά αυτό”. Περισσότερα…

Πηγή : http://www.tralala.gr