Στο κατάμεστο PANTHEON THEATER, απέδειξαν έμπρακτα απλοί θεατές και επώνυμοι καλεσμένοι την στήριξή τους, στην καταπολέμηση του φαινομένου του Σχολικού Εκφοβισμού. Στήριξαν με την παρουσία τους «Το Σπίτι του παιδιού» και το Χαμόγελο του παιδιού, και καταχειροκρότησαν τους ερμηνευτές και συνθέτες που αφιλοκερδώς συμμετείχαν στην συναυλία ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ BULLYING.

Για να δείτε την έναρξη της μοναδικής αυτής συναυλίας, κάντε click ΕΔΩ

Ο κος. Δημήτρης Λιγνάδης καλλιτεχνικός Διευθυντής του PANTHEON THEATER που φιλοξένησε την μεγάλη αυτή συναυλία, ο κος. Κώστας Γιαννόπουλος Πρόεδρος του Χαμόγελου του παιδιού και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μουσικός – ενορχηστρωτής – ερμηνευτής και εμπνευστής αυτής της συναυλίας, υποδέχθηκαν και καλωσόρισαν τους θεατές που είχαν πλημμυρίσει το Θέατρο, για να στηρίξουν έναν πανανθρώπινο σκοπό.

Η συναυλία ξεκίνησε με ένα ορχηστρικό κέντημα γνωστών διαχρονικών μελωδιών των σημαντικότερων συνθετών της χώρας το οποίο επιμελήθηκε ο ίδιος ο Μαυρίκιος και ερμήνευσε η δεκαμελής “Ορχήστρα των Αισθήσεων”. Το κοινό χειροκρότησε θερμά τους σολίστες της ορχήστρας και έγινε ένα με τους καλλιτέχνες που ανέβαιναν διαδοχικά στην σκηνή, τραγουδώντας γνωστά και αγαπημένα τραγούδια του ρεπερτορίου τους. Αναμφίβολα, στις πιο όμορφες στιγμές της βραδιάς συγκαταλέγονται αυτές που οι θεατές τραγουδούσαν με μια φωνή μαζί με τους καλλιτέχνες αλλά και η στιγμή που δύο από τους κορυφαίους συνθέτες της χώρας, ο Μίμης Πλέσσας και ο Γιώργος Χατζηνάσιος, ανέβηκαν στην σκηνή και συνόδευσαν στο πιάνο τον Μαυρίκιο με “Τραγούδια που δεν έχουν εποχές” προκαλώντας ένα μοναδικό “Άγγιγμα ψυχής” που δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο. 

Βασικός αρωγός σε αυτή την προσπάθεια στάθηκε η Οικογένεια Παπαθεοχάρη που προσέφερε αφιλοκερδώς το PANTHEON THEATER.

Ευχαριστούμε για την συμμετοχή τους τους εξαιρετικούς και αγαπημένους ερμηνευτές και συνθέτες : Λένα Αλκαίου, Χρήστο Δάντη, Φωτεινή Δάρρα, Ελένη Δήμου, Ευρυδίκη, Νίκο Ζιώγαλα, Ηρώ, Κωνσταντίνο Θαλασσοχώρη, Μελίνα Κανά, Σία Κοσκινά, Κωνσταντίνα, Μαυρίκιο Μαυρικίου, Ευτυχία Μητρίτσα, Αντώνη Μίτζελο, Πάνο Μουζουράκη, Ανδριάνα Μπάμπαλη, Δημήτρη Παπαδημητρίου, Μίλτο Πασχαλίδη, Ορφέα Περίδη, Μίμη Πλέσσα, Σαλίνα, Σταύρο Σιόλα, Μαριέττα Φαφούτη, Γιώργο Χατζηνάσιο, Ραλλία Χρηστίδου, Julie Massino και με έκτακτη συμμετοχή τον Παντελή Αμπαζή.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ

Καλλιτεχνική Επιμέλεια – Ενορχηστρώσεις: Μαυρίκιος Μαυρικίου
Συνοδεύει η: «Ορχήστρα των Αισθήσεων»

Μουσικοί:
Πιάνο : Μαυρίκιος Μαυρικίου
Κιθάρες: Ιάσονας Μαυρογεώργος
Drums: Αλέξανδρος Κούρος
Ηλεκτρικό Μπάσο: Alex Da Silva
Φλάουτο: Κωνσταντίνα Ρούσσου
Σαξόφωνο: Κωνσταντίνος Κονήδας
Κλαρινέτο: Ελίνα Γεωργίου
Μπουζούκι: Χρήστος Βότσης
Βιολί: Κώστας Χατζόπουλος
Βιολοντσέλο: Άρτεμις Ρούσσου
Κοντραμπάσο: Λουκάς Κερκύρας

Ιδέα & Οργάνωση παραγωγής: Μαυρίκιος Μαυρικίου
Προβολή – Επικοινωνία: Αλίκη Δανάλη