Η νέα συνεργασία των τριών μεγάλων κυρίων οπτικοποιήθηκε!

Αν υπήρχε κάποιο τραγούδι που ξεχώρισε σχεδόν με το «καλημέρα» μέσα από το τελευταίο album  του Snoop Dogg, “Bush” ήταν σίγουρα το εναρκτήριο τραγούδι του με τίτλο “California Roll”. Μπορεί στο οπισθόφυλλο του δίσκου να αναγράφεται ως “featuring” μόνο το όνομα του μεγάλου τραγουδιστή Stevie Wonder αλλά στην πραγματικότητα οι δύο κύριοι είχαν στο πλευρό τους άλλο ένα «γερό» όνομα της R’n’B σκηνής, τον Pharrell Williams που εκτός από το ότι δάνεισε τα φωνητικά του στο τραγούδι αυτό είναι και ο παραγωγός του τραγουδιού.

Την συμμετοχή του όμως στο “California Roll”, ο Williams την έκανε σαφή στο κοινό με την παρουσίαση του επίσημου video clip του όπου πρωταγωνιστεί σύσσωμο το προαναφερθέν παρεάκι. Και επειδή το video clip το σκηνοθέτησε ένας από τους μετρ του είδους, ο Warren Fu, δεν θα μπορούσε να μην υπερβεί τα όρια και να μας παρουσιάσει μια υπερπαραγωγή με πάρα πολλά οπτικά εφέ και 2 extra, special guests.

Στο clip λοιπόν εμφανίζεται και η γνωστή ηθοποιός Nia Long (περισσότερο γνωστή από την συμμετοχή της στη σειρά “The Fresh Prince of Bel Air”) αλλά και ένα πανέξυπνο ρομποτάκι που μας το συστήνουν με το όνομα Canubis 420.

Στο δίσκο “Bush” ο Snoop Dogg έχει επιστρατεύσει αρκετά ακόμα μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής που έχουν συμμετάσχει σε διάφορα τραγούδια του, όπως: Gwen Stefani, Charlie Wilson, T.i., Kendrick Lamar και Rick Ross… περισσότερα…

Πηγή : http://www.tralala.gr