Η Down2Earth Music δημιουργεί το Awaken Music Project

YouTube Link: https://youtu.be/LQiSKdSu1OE 

Η Down2Earth Music δημιουργεί το πρώτο pro-social label στον Ελλάδα.
Το #1 ανεξάρτητο dance label στη χώρα μας παρουσιάζει το “Awaken Music Project” με σκοπό να ενώσει την εμπορική επιτυχία ενός τραγουδιού και το video clip του με έναν κοινωφελή σκοπό.

Το “Awaken Music Project” είναι το ολοκαίνουργιο sub label της Down2Earth Music, το οποίο δημιουργεί και προωθεί projects που σχετίζονται με κοινωνικά και περιβαλλοντικά θέματα. Στόχος η ενημέρωση και ευεσθητοποίηση του κοινού μέσω θεματικών μουσικών video. Κάθε project θα συνδέεται με έναν κοινωφελή σκοπό και μέσω σχετικού οργανισμού θα δημιουργείτε καμπάνια για την συγκέντρωση χρημάτων.

Η πρώτη κυκλοφορία είναι το video του Cammora για το hit single “Don’t Let Me Down”, το οποίο ευεσθητοποιείτε γύρω απο το θέμα των άστεγων και της φτώχειας που μαστίζει την εποχή μας. Το clip, σε σκηνοθεσία Jimmi Drosinou, προβληματίζει και συγκινεί μέσα απο μια ιστορία ενός μικρού κοριτσιού και ενός ηλικιωμένου άστεγου.

Τα έσοδα της ψηφιακής εκμετάλλευσης του συγκεκριμένου clip στο YouTube θα δοθούν για την οικονομική ενίσχυση των Ξενώνων Φιλοξενίας των Γιατρών του Κόσμου της Ελλάδας.
Η Μη Κυβερνιτική ανθρωπιστική οργάνωση «Γιατροί του Κόσμου» προσφέρουν πρωτοβάθμια ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε κοινωνικά ευάλωτες ομάδες για περισσότερα από 25 χρόνια.

Τα φωνητικά στο debut single του ανερχόμενου παραγωγού Cammora, “Don’t Let Me Down” έγραψαν ο επιτυχημένος Claydee και ο frontman απο τις Μέλισσες, Χρήστος Μάστορας.

Δείτε το video εδώ: https://youtu.be/LQiSKdSu1OE

http://mdmgreece.gr/en/
www.facebook.com/awakenmusicproject
www.facebook.com/down2earthmusic
www.facebook.com/iamcammora

Πρώτη Κυκλοφορία το Video του
Cammora “Don’t Let Me Down”
μια συνέργεια με τους Γιατρούς Του Κόσμου