Χάρης Βαρθακούρης : ” Δε θα ήθελα να φανταστώ αυτή την εκπομπή και σε αυτό το σημείο, χωρίς την παρουσία του Ανδρέα Μικρούτσικου ” !

0
644

Στην κάμερα του «Ευτυχείτε» μίλησε ο Χάρης Βαρθακούρης μετά το τέλος του live του «Big Brother» της περασμένης Παρασκευής, όπου είδαμε τον Δημήτρη Κεχαγιά να αποχωρεί μετά την τελική ψήφο του κοινού.

Ο παρουσιαστής ρωτήθηκε για την αποχώρηση του παίκτη και τον φάκελο που σχημάτισε το ΕΣΡ εναντίον του. Ενώ δεν γινόταν να μην ερωτηθεί και για το επεισόδιο που σημειώθηκε με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, λίγο πριν το τέλος του live.  «Ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο το αποτέλεσμα. Είναι πρόσφατο το περιστατικό του Δημήτρη, που ίσως έπαιξε κάποιο ρόλο. Δεν έπεσα από τα σύννεφα. Για το ΕΣΡ θα ρωτήσετε το κανάλι. Το να μην αποβληθεί ο Κεχαγιάς ήταν μια απόφαση του Big Brother», είπε αρχικά.

Η απάντηση του Βαρθακούρη για το περιστατικό με τον Μικρούτσικο
«Δεν έχει σημασία αν έγινε κάτι με τον Ανδρέα. Αυτά τα λόγια που είπα, ανεξαρτήτως αυτής της μπουρδολογίας περί κόντρας.. Δε θα ήθελα να φανταστώ αυτή την εκπομπή και σε αυτό το σημείο, χωρίς την παρουσία του Ανδρέα Μικρούτσικου» εξήγησε ο Χάρης Βαρθακούρης.