Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΗΞΕ !

Λάβετε μέρος στον διαγωνισμό μας και δύο (2) τυχερές παρέες (μέχρι 6 άτομα, η κάθε παρέα) θα κερδίσουν από μια απλή φιάλη και θα διασκεδάσουν μέχρι το πρωί, προσφορά του CHIC Live (Πολυτεχνείου 31, Θεσσαλονίκη) και του τραγουδιστή Χρήστου Κωσταρά.

Η προσφορά ισχύει για οποιαδήποτε Πέμπτη ή Παρασκευή εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα και θα πρέπει να έχει προηγηθεί τηλεφωνική ενημέρωση, για την κράτηση.

Κάντε click ΕΔΩ για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό…

Για κάποιους, ο Χρήστος Κωσταράς ίσως χρειάζεται συστάσεις. Για όσους όμως γνωρίζουν καλά τις λαϊκές φωνές και παρακολουθούν ταλαντούχους ερμηνευτές, οι συστάσεις δεν είναι απαραίτητες.
Έχει σπουδάσει βυζαντινή μουσική και κλασικό τραγούδι, παίζει μπουζούκι, μπαγλαμά, κρουστά και εκτός από όλα αυτά, είναι τελειόφοιτος Μηχανολογίας.
Με τη μουσική ασχολείται από μικρό παιδί, γεγονός που εξηγεί πως, σε τόσο νεαρή ηλικία, έχει ήδη διαγράψει εντυπωσιακή πορεία: συνεργασίες με σημαντικούς συνθέτες και τραγουδιστές όπως οι Θανάσης Πολυκανδριώτης, Αντώνης και Γιάννης Βαρδής, Σάκης Ρουβάς, Δημήτρης Κόκοτας, Χρήστος Πάζης, Ειρήνη Μερκούρη, «Φίλοι για πάντα», Άγγελος και Στέλιος Διονυσίου, Θέμης Αδαμαντίδης, Γιώργος Τσαλίκης κ.ά., συμμετοχή σε παραγωγές του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, εμφανίσεις σε νυχτερινά κέντρα της Βόρειας Ελλάδας και της Αθήνας.

Κυκλοφόρησε πρόσφατα, ένα τραγούδι με τον τίτλο “Μόλις χώρισα” από την δισκογραφική εταιρεία Starplanet Records, με διανομή Minos EMI…

Δείτε το videoclip κάνοντας click ΕΔΩ