Χρίστος Αντωνιάδης: ” Αν δεν έχεις να πληρώσεις το ρεύμα σου, θα σκέφτεσαι τα τραγούδια, τους χορούς και τα πανηγύρια; Να είμαστε σοβαροί ” !

0
897

Ο Χρίστος Αντωνιάδης μίλησε στο Λοιπόν και τη Ρενέ Σαραντινού για τη δουλειά του, για την κατάσταση που επικρατεί στο χώρο της μουσικής και του τραγουδιού, για την εξαπάτησή του από δικηγόρο, όπως και για τον ερχομό ενός παιδιού στην ζωή του.

Πως έχεις διαχειριστεί το χρόνο σου μέσα στην πανδημία;

Επειδή μου αρέσει το σπίτι, είμαι σπιτόγατος, δεν έχει διασαλευτεί η καθημερινότητά μου. Φυσικά μου λείπει να βγαίνω μια φορά στο τόσο, αλλά εφόσον είναι απαραίτητο για να μείνουμε υγιείς, ακολουθώ τις υποδείξεις των ειδικών, πειθαρχώ και δεν παρεκκλίνω των μέτρων, ενώ καμιά φορά, είμαι κι ο γκρινιάρης της παρέας.

Είμαι έτοιμος για την “επόμενη μέρα”, ετοιμάζω καινούργια πράγματα, ενώ αυτές τις μέρες βγαίνει ένα καινούργιο τραγούδι μου, που το αγαπώ ιδιαίτερα, καθώς μετά από πολλά χρόνια, συνεργάζομαι ξανά με τον Πάνο Φαλάρα, που έχει γράψει και τους στίχους του τραγουδιού, σε μουσική Γιώργου Μαργέτη. Ένα ζεϊμπέκικο, από τα ωραιότερα που έχω τραγουδήσει μέχρι τώρα στην καριέρα μου, με τίτλο “Πέσαν οι γέφυρες”.

Διαβάστε περισσότερα…