Η ερμηνεύτρια συναντά ένα κουαρτέτο εξαιρετικών Ελλήνων μουσικών και παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με τραγούδια που έχουν γράψει οι μεγάλοι μας δημιουργοί, ποιητές και συνθέτες.

Chronos. Στις 17 και 18 Ιουλίου θα απολαύσουμε στο Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου τη συνάντηση της Δήμητρας Γαλάνη με ένα κουαρτέτο εξαιρετικών Ελλήνων μουσικών. Μαζί θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα με τραγούδια που έχουν γράψει οι μεγάλοι μας δημιουργοί, ποιητές και συνθέτες.

Οι ενορχηστρώσεις της ομάδας αυτών των μουσικών αναδεικνύουν με έναν μοναδικό τρόπο τις επιρροές της ελληνικής μουσικής από την Ανατολή και τη Δύση. Ο Πέτρος Κλαμπάνης στο κοντραμπάσο, ο Θωμάς Κωνσταντίνου στο ούτι, λαούτο και κιθάρα, ο Σπύρος Μάνεσης στο πιάνο, ο Χρήστος Ραφαηλίδης στο βιμπράφωνο γίνονται ένα «σώμα» με την Δήμητρα Γαλάνη.

Η ερμηνεύτρια στην μουσική παράσταση, συμπυκνώνει την ιστορία του ελληνικού τραγουδιού καθώς είναι κι η ίδια μέρος αυτής μιας και διδάχτηκε από αυτούς τους σπουδαίους δημιουργούς από τα πρώτα της βήματα. Περισσότερα…

Πηγή : http://www.protothema.gr