Στα πλαίσια της υποστήριξης νέων καλλτεχνών, το μουσικό portal  musicafe.gr,  σας συστήνει ενα νεανικό group το οποίο, αυτό το διάστημα μας έστειλε ενα Χριστουγεννιάτικο τραγούδι.

“Τα χριστούγεννα σου μοιάζουν”
Cilia K & Ζαχαρίας Μπασιάς feat. Evagelos Kdm


Μουσική: Ζαχαρίας Μπασιάς, Evagelos Kdm
Στίχοι: Evagelos Kdm, Σίλια Κατραλή
Ηχογράφηση: Sugar Studio
Μίξη: Evagelos kdm


Σκηνοθεσία: Σίλια Κατραλή
Μοντάζ: Evagelos Kdm, Σίλια Κατραλή

Για να δείτε το videoclip, κάνοντας click ΕΔΩ

Το νέο τραγούδι της Σίλιας Κατραλή σε συνεργασία με τον Ζαχαρία Μπασιά και τον Evagelos kdm.
Ένα τραγούδι αφιερωμένο στις γιορτές των Χριστουγέννων.Οι τρεις καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια hip hop απόπειρα.
Η Σίλια Κατραλή είναι 20 ετών ηθοποιός – τραγουδίστρια έχει στο βιογραφικό της αρκετές σημαντικές συνεργασίες με καταξιωμένους καλλιτέχνες ενώ ετοιμάζει νέα δουλειά με μεγάλη δισκογραφική εταιρία.Τον Οκτώβριο του 2013 κυκλοφόρησε το πρώτο της single με τίτλο ”Με τρελαίνει”. Στη συνέχεια το τραγούδι ”H κάμερα θα γράφει” σε δική της μουσική και στίχους.

Ο Ζαχαρίας Μπασιάς 26 ετών πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο του άλμπουμ με τίτλο ” Όσο η γη γυρίζει” σε έντεχνο – ποπ – ροκ στυλ έχει συμμετάσχει πολλές φορές σε μουσικά σχήματα και μετράει αρκετές ζωντανές εμφανίσεις.

Ο Evagelos kdm 23 ετών είναι ένας από τους έλληνες εκπροσώπους του ραπ. Πρόσφατα κυκλοφόρησε το δίσκο του με τίτλο ”Next Step LP” ο οποίος είναι μια προσωπική ματιά στα γεγονότα της σύγχρονης κοινωνίας όπως αυτά βιώνονται καθημερινά από απλούς ανθρώπους.

Τα 3 παιδιά ενώνουν τις φωνές τους σε μια ολοκαίνουργια χριστουγεννιάτικη παραγωγή! 
Enjoy…

Για να δείτε το videoclip, κάνοντας click ΕΔΩ