Μαρία Μισιρλή
Crossover soprano Showreal 2015

Γνωρίστε την Μαρία Μισιρλή, από ενα εκπληκτικό promo video με highlights από τις συναυλίες της. Κάντε click ΕΔΩ, για να δείτε το σχετιό video…

Official Facebook page :  https://www.facebook.com/maria.missirli.official
Official Webpage : http://mariamissirlimusic.com
Booking agent : Pavlos Christodoulou +306997437434 (Athens, GR)

Χορηγός επικοινωνίας :
Μουσικό portal MUSICAFE.GR https://www.musicafe.gr/
Περισσότερα για την Voca Records
https://www.musicafe.gr/2013/06/voca-records-n-pop-rock-minos-emi.html

Σύντομο βιογραφικό

Η Μαρία Μισιρλή γεννήθηκε στις Βρυξέλλες και μεγάλωσε στην Αθήνα.
Η έφεσή της στη μουσική φάνηκε από πολύ νεαρή ηλικία και γρήγορα ξεχώρισε για τις φωνητικές της ικανότητες και την ιδιαίτερη χροιά της φωνής της. Αξιοποιώντας τα μουσικά γονίδια που κληρονόμησε από την οικογένειά της, έκανε κλασικές σπουδές τραγουδιού, πιάνου, μπαλέτου και μοντέρνου χορού.

Στη συνέχεια, όντας άριστη μαθήτρια, ακολούθησε τη συμβουλή της μητέρας της και αποφάσισε να ασχοληθεί με τη δεύτερη αγάπη της, την ιατρική.
Μόνη της ή συνοδευόμενη πολλές φορές από αγαπημένους της καλλιτέχνες και μουσικούς, εμφανίζεται ως λυρική cross-over σοπράνο σε επιλεγμένες μουσικές σκηνές, φιλανθρωπικά γκαλά, πιάνο-μπαρ και διάφορες άλλες εκδηλώσεις, μ’ ένα ρεπερτόριο που υπηρετεί την ελευθερία της μουσικής, την οποία η ίδια υποστηρίζει, τραγουδώντας από έντεχνα-λαϊκούς Έλληνες συνθέτες, ξενόγλωσσο (Αγγλικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Τσέχικα, Γαλλικά) ποπ, ροκ, τζαζ musicals και κλασικούς ήχους έως γνωστές όπερες των Gounod, Puccini, Dvorak, Schubert… με ένα δικό της, ιδιαίτερο τρόπο.

Αυτό με σκοπό να συνδυάσει την Ιατρική με τη μουσική εκφράζοντας βιώματα και πτυχές της ψυχής της μεταλαμπαδεύοντας πάντα την αγάπη, τον αλτρουϊσμό και τη βοήθεια προς τον συνάνθρωπο.

Η Μαρία Μισιρλή, βρίσκεται αυτό το διάστημα στη διαδικασία επιλογής των νέων της τραγουδιών, τα οποία θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2015, με executive producer τον Παύλο Χριστοδούλου, από την δισκογραφική εταιρεία Voca Records, με διανομή Minos EMI / Universal, τόσο για την Ελληνική όσο και για την αγορά του εξωτερικού.

Κάντε click ΕΔΩ, για να δείτε το σχετιό video…