Γνωρίστε τον Μανώλη Στάη

Ο Μανώλης Στάης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 13/02/1979. Στο οικογενειακό του περιβάλλον δεν υπήρχε κάποιος επαγγελματίας μουσικός, τραγουδιστής ή καλλιτέχνης ωστόσο ερασιτεχνικά και οι δύο του γονείς ζωγράφιζαν, έπαιζαν πάντα φυσαρμόνικα, έψελναν και κυρίως τραγουδούσαν, αφού οι αγαπημένη τους συνήθεια ήταν οι μικρές ή μεγάλες φιλικές συναθροίσεις μετά μουσικής. Αξίζει να σημειωθεί ότι και τα άλλα δύο του αδέρφια, έχουν πάρει καλλιτεχνική πορεία σε επαγγελματικό επίπεδο, σπουδάζοντας υποκριτική και μουσική.

Ο Μανώλης Στάης με αυτά τα καλλιτεχνικά ερεθίσματα ξεκίνησε αρχικά να γράφει ποιήματα και στίχους (μερικά από τα οποία απ το δημοτικό κιόλας, δημοσιεύτηκαν στις εφημερίδες των σχολείων του) να παίζει φυσαρμόνικα, να τραγουδάει και να ανακαλύπτει την αγάπη του για την μουσική.

Το τραγούδι επαγγελματικά το ξεκίνησε σε ηλικία των 20 ετών. Νωρίτερα όμως στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο όπως συνηθίζουν όλοι οι μαθητές των σχολείων, λάμβανε μέρος σε όλες τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες: συναυλίες γιορτές, εκδηλώσεις.

Περισσότερα στην επίσημη σελίδα του, στο Facebook