Οι Destiny Heroes μιλούν για όλα στο music.net.cy, μέσω μιας σύντομης, αλλά πολύ γεμάτης συνέντευξης, ενώ μας δίνουν και μερικά δείγματα από τη δουλειά τους! Απολαύστε τους!

1. Ποιες είναι οι μουσικές σας επιρροές και ποια είναι η θεματολογία των στίχων σας;
Είναι ένα μίγμα του τι ζούμε και του τι θα θέλαμε να ζήσουμε γενικά η καθημερινότητά μας και από αυτά που βλέπουμε τριγύρω. Γενικά τόσο μουσικά όσο και στιχουργικά δεν θέλουμε να βάζουμε όρια η ταμπέλες.

2. Τι ξεχωριστό έχει το νέο album από το προηγούμενο το “The monster I became”;
Το “The monster I became” ήταν μια συλλογή τραγουδιών που είχαν γραφτεί απ’ το 2010 που ξεκίνησε η μπάντα και θεωρήσαμε ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή να τα φτάσουμε στο καλύτερο δυνατό επίπεδο και να τα μοιραστούμε με τον κόσμο. Άλλωστε η σειρά με την όποια μπήκαν τα κομμάτια στον δίσκο δείχνουν την ιστορία της και τις φάσεις που πέρασε μέχρι εκείνη την χρονική περίοδο. Παρόλα αυτά νιώσαμε ότι από τότε που γράψαμε αυτά τα κομμάτια είχαμε ωριμάσει σαν μπάντα, άνθρωποι και καλλιτέχνες. Οπότε και μετά την αλλαγή κάποιων συνεργατών θέλαμε να κάνουμε ένα πιο αντιπροσωπευτικό δείγμα του ποιοι είμαστε. Σ’ αυτό βεβαία μας ώθησε και το ίδιο το κοινό που έρχονταν στα live και μας παρέπεμπε να μπούμε στο studio και να γράψουμε κάτι πιο αντιπροσωπευτικό των δυνατοτήτων μας μιας και ακούσαμε πολλάκις ότι ο ήχος μας live δεν συγκρίνεται με του album.

3. Nέα κυκλοφορία “Abandon The Ship”. Πείτε μας λίγα λόγια για αυτήν;
Το “Abandon The Ship” είναι μια πιο ώριμη και ολοκληρωμένη δουλεία σε κάθε επίπεδο.
Στην παράγωγη, στην μουσική, στα φωνητικά ακόμα και στον τρόπο που δουλεύτηκε, ηχογραφήθηκε και ολοκληρώθηκε. Είναι ένας δίσκος που δείχνει την μετάβαση από την εφηβεία στην ενηλικίωση. Κατά μια έννοια είναι μια γροθιά απέναντι στις κακές γλώσσες που μας ήθελαν παιδιά. Περισσότερα…

Πηγή : http://www.music.net.cy