Δια χειρός Μιχάλη Τουρατζίδη – Βίκυς Γεροθόδωρου η Evgenia κερδίζει εντυπώσεις στο νέο της single !

0
65

Το Newspistol.gr ήταν το πρώτο site που ασχολήθηκε ενεργά όλο τον Δεκέμβριο με την τραγουδίστρια που ζει στην Φλόριντα. Με έντονη προσωπικότητα, χαρακτηριστική χροιά φωνής, ταπεραμέντο και την Ελλάδα να κυλάει στο αίμα της, παρά την βουλγαρική καταγωγή της, η Evgenia, που τιμάει χρόνια την ελληνική μουσική, έκλεψε τις εντυπώσεις με το «Θα με Ζητάς», το οποίο της εμπιστεύτηκαν σε μουσική ο Μιχάλης Τουρατζίδης και σε στίχους η Βίκυ Γεροθόδωρου!

Βουλγαρία, Ελλάδα, Κύπρος, Ελλάδα, Αμερική, μία συγκλονιστική διαδρομή ζωής για την Evgenia, που με τη φωνή της διαφημίζει την Ελλάδα, σε όποια γωνιά του πλανήτη σταθεί και βρεθεί. Γεννημένη και μεγαλωμένη στη Βουλγαρία, λίγο μετά την εφηβεία ήξερε ποιον δρόμο ήθελε να πάρει σε μουσικό και προσωπικό επίπεδο. Η άφιξη της στην Ελλάδα ήταν ο απώτερος σκοπός της, μεγάλωσε σε αυτήν και την αγάπησε ως δεύτερη πατρίδα της. Διαθέτοντας σπουδαίες μουσικές σπουδές στο κλασσικό τραγούδι στην Εθνική Μουσική Ακαδημία της Σόφιας και με πτυχίο δασκάλας φωνητικής, από μικρή έδειξε την αγάπη της στην ελληνική μουσική, υμνώντας τη, μέσα από τα τραγούδια της. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, η ζωή την οδήγησε στην Αμερική, όπου ζει και εργάζεται και κάνει τη δική της διεθνή καριέρα, με μοναδικές live εμφανίσεις, στα στέκια των ομογενών μας, αλλά και στο πλευρό σπουδαίων Ελλήνων καλλιτεχνών, όπως ο Πάνος Κιάμος, ο Γιάννης Πλούταρχος και άλλοι που βρέθηκαν για συναυλίες στη μεγάλη ήπειρο.

Η ίδια μάλιστα θέλησε να στείλει και δημόσια πριν από λίγο καιρό, «1.000.000» ευχαριστώ στους Έλληνες, που αγάπησαν το νέο της τραγούδι «Θα με ζητάς»!