Η Ανδρομάχη Ξένου, μετά απο επίμονη αναζήτηση επέλεξε το πρώτο της digital single και βρίσκεται στο studio με την δημιουργική της ομάδα και ηχογραφεί το πρώτο της τραγούδι, το οποίο προβλέπεται να γίνει το φετινό summer hit  και θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες από την δισκογραφική εταιρεία Starplanet Records με διανομή Minos EMI.

Την μουσική υπογράφουν ο Διονύσης Σταματόπουλος και ο Μιχάλης Παπαθανασίου (μέλος των Goin’ Through). Τον στίχο ο Λεωνίδας Σώζος και η Ανδρομάχη Ξένου. Την ενορχήστρωση ο Διονύσης Σταματόπουλος. Την μίξη και το mastering ο Μιχάλης Παπαθανασίου (Prism Studio). Executive producer ο Παύλος Χριστοδούλου.

Η Ανδρομάχη Ξένου, έχει εμφανιστεί σε μουσικές σκηνές, όπως στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο σε αφιέρωμα στον Χατζηδάκι και Θεοδωράκη, στον Πολυχώρο Πολιτισμού “Γαλαξίας”, στο 1.000 και 2 νύχτες κλπ αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις και κερδίζοντας ολοένα το φιλόμουσο κοινό, τόσο με την ερμηνεία της όσο και την εξωτερική της εμφάνιση.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα, για την Ανδρομάχη Ξένου από την σελίδα της στο Facebook : https://www.facebook.com/andromachi.xenou.official

Στην φωτογραφία , βλέπουμε τον Διονύση Σταματόπουλο (συνθέτη/ενορχηστρωτή) τον Παύλο Χριστοδούλου (Starplanet Records) και κάτω την ταλαντούχα τραγουδίστρια και πολλά υποσχόμενη Ανδρομάχη Ξένου.