Δήμητρα Κιάσσου | Γνωρίστε την πολλά υποσχόμενη ερμηνεύτρια από τα Χανιά της Κρήτης

0
5520

Η Δήμητρα Κιάσσου γεννήθηκε στα Χανιά της Κρήτης. Από μικρή μεγάλωσε σε μουσικό περιβάλον έχοντας τα σωστά μουσικά ακούσματα, αφού στην  οικογένεια η μουσική έπαιζε πρωτεύοντα ρόλο, με πρωτοπόρο τον πατέρα της Γιώργο Κιάσσο, ξεχωριστό μουσικό και μπουζουξή στα καλλιτεχνικά δρώμενα του νησιού και την μεγάλη της αδελφή Ευδοκία, ερμηνεύτρια του ελληνικού παραδοσιακού τραγουδιού.

Τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα, έγιναν με την συμμετοχή της στο τοπικό μουσικό σχήμα “Χρώματα” με μαέστρο, τραγουδιστή και μπουζουξή τον Αντώνη Ψυλλάκη, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις, σε κάθε της εμφάνισηΑκολούθησε η συνεργασία της με τον πατέρα της Γιώργο Κιάσσο, από τον οποίον και γνώρισε τον μαέστρο Βαγγέλη Μαυροδημητράκη, εξαιρετικό μουσικό με τον οποίο συνεργάζονται μέχρι και σήμερα..

Συνεργάστηκε παράλληλα με πολλούς αξιόλογους μουσικούς και τραγουδιστές της Κρήτης. Πρόσφατα συμμετέχει στην εξαίρετη δισκογραφική δουλειά του καλλιτέχνη και συντοπίτη της Κώστα Φιωτάκη, η οποία κυκλοφόρησε με την δισκογραφική εταιρεία Heaven.

Σε λίγες μέρες, κυκλοφορεί το πρώτο της digital single με τον τίτλο “Χωρίς καληνύχτα σου” από την εταιρεία Free Records, την δισκογραφική η οποία υποστηρίζει τους νέους καλλιτέχνες. Την μουσική του τραγουδιού υπογράφει ο Γιάννης Μαγγελάκης και τους στιχους, ο γνωστός στιχουργός Χρήστος Αναστασίου. Executive producer ο Παύλος Χριστοδούλου.