Οι Ε.Φ.Ε.Μ δημιουργήθηκαν πριν από 3 χρόνια και αποτελούνται από τρία ταλαντούχα μέλη/μουσικούς, τον Μάκη (κρουστά), τον Δημήτρη (μπουζούκι) και τον Κωστή (κιθάρα/φωνή).
Εχουν κάνει πολλές πετυχημένες εμφανίσεις τόσο στην Αθήνα όσο και στις γύρω περιοχές του λεκανοπεδίου Αττικής (Ηράκλειο, Μεταμόρφωση, Νέα Φιλαδέλφεια, Αιγάλεω, Γλυφάδα, Κηφισιά και στο Χαλάνδρι). Αναφέρουμε ενδεικτικά μερικά γνωστά clubs στα οποία εμφανίστηκαν, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις : Enfant Gate, Απλά Ελληνικά, El Verano, Bar Ρακί, Γκαζάδικο, Βacco, Μister Βooze και πολλά άλλα !

Σε όλους τους χώρους που εμφανίστηκαν η διασκέδαση χτύπησε κόκκινο !

Ακούστε το πρώτο τους digital single με τον τίτλο “Ο Ιδανικός” το οποίο κυκλοφορεί από την δισκογραφική εταιρεία Free Records, με executive producer τον Παύλο Χριστοδούλου έχοντας χορηγό επικοινωνίας, το μουσικό portal www.musicafe.gr.
Την μουσική και τον στίχο, υπογράφουν και τα τρία μέλη του group. To τραγούδι αυτό, έχει ήδη γίνει ύμνος στα χείλη του κοινού που τους ακολουθεί στις εμφανίσεις τους και είμαστε σίγουροι, πως θα κατακτήσει τα radio charts αμέσως μετά την επίσημη κυκλοφορία του και ψηφιακή διανομή του.

Ακούστε το πρώτο τους, επίσημο digital single κάνοντας click ΕΔΩ
https://youtu.be/XFhU45udWAs

Πιστοί εκπρόσωποι της ελληνικής μουσικής – οι ΕΦΕΜ – καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ρεπερτορίου από όλα σχεδόν τα είδη που υπάρχουν στην ελληνική μουσική δισκογραφία.

Προς ενημέρωση σας, τα αρχικά Ε.Φ.Ε.Μ. σημαίνουν “Ευρύ Φάσμα Ελληνικής Μουσικής” και το συγκρότημα ήρθε για να μείνει !

Αναζητήστε που κάνουν live και μια επίσκεψη θα σας αποζημειώσει,
με πολύ κέφι και διασκέδαση… !

Μπορείτε να ενημερώνεστε, από την επίσημη σελίδα τους στο Facebook
www.facebook.com/efem.gr