Ο Νάσος σας τα έλεγε και δεν τον ακούγατε… και νομίζατε ότι έχει μπάρμπα στην Λάρνακα, απ’ όπου κατάγεται η κυπριωτοπούλα της φετινής Eurovision. 
Εντάξει, σταματήσανε οι «μύξες» για το αν την έχει ψωνίσει ή δεν την έχει ψωνίσει και αρχίσαν τα κραξίματα για τα ρούχα, από την «καλοντυμένη» κυρία Σταμάτη…  Και ναι μεν ο Λιάγκας δεν μπορεί να κράξει γιατί το κοριτσάκι είναι από το Voice, αλλά όσο να ‘ναι ό,τι μπορεί το κάνει ο άνθρωπος. 
Πάμε στην ουσία όμως. Τα τραγούδια τ’ ακούσατε; Αυτό το ψευδο-βλαχο-μπαρόκ έθνικ με κλαρίνα, τζαζ, συρτάκι που έχουν σχεδόν όλα μάλλον πρέπει να ‘χει περισσότερο σχέση με τον Βαρουφάκη, που ελπίζει ότι θα μας δώσουν τα λεφτά και θα μας λυπηθούν. 
Βέβαια εάν δεν μας τα δώσουν εκεί στο τέλος Απριλίου, μπορεί να μαζέψουμε αρκετά δωδεκάρια από λύπηση, οπότε να το καταλάβω. Αν θέλουμε όμως να μιλάμε με τους όρους της Eurovision και το τι είναι καλό τραγούδι, πάλι στην κύπρια θα πέσουμε… και γιατί είναι φωνάρα και γιατί μπαλάντες σαν κι αυτή δεν ακούμε συχνά. 
Στεναχωριέμαι μόνο γιατί η Θωμαΐδα που έπρεπε να πάει πέρσι και είχε επίσης φωνάρα, έπρεπε να πει ένα τέτοιο τραγούδι κι όχι το φολκλόρ. Περισσότερα…
Πηγή : http://blogs.gossip-tv.gr