Τώρα υπάρχει μια εταιρεία ψηφιακης διανομής, η οποία μπορεί να υποστηρίξει υπεύθυνα και αποτελεσματικά τους νέους καλλιτέχνες. Πολλά προσιτά οικονομικά πακέττα (από 120 ευρώ + ΦΠΑ), ανάλογα με τις ανάγκες προβολής / προώθησης και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις κάθε καλλιτέχνη.

Είναι μια low budget digital single distribution company, η οποία προσφέρει με υπευθυνότητα και αποτελεσματικό τρόπο :


– Ψηφιακή διανομή γίνεται σε παγκόσμιο επίπεδο, μέσω του iTunesGoogle PlaySpotifyDeezerRdio,  Shazam κα.
– Αποστολή τραγουδιού στο Media Inspector για την παρακολούθηση των ραδιοφωνικών μεταδόσεων.
– Γνωστοποίηση κυκλοφορίας στα ραδιόφωνα, τηλεοπτικούς σταθμούς, εφημερίδες, περιοδικά, blogs, DJ’s, μαέστρους, επιχειρηματίες νυχτερινών κέντρων, τραγουδιστές, παραγωγούς ραδιοφώνων, δημοσιογράφους, εταιρείες παραγωγής ΕλλάδαςΚύπρου και Ομογένειας
– Social Media : Facebook (page 40.000 likes, group 150.000 members), Twitter (60.000 followers), InstagramPinterestGoogle +VKontakte, Tumblr κα)
– Κανάλι στο Youtube με 4.000 συνδρομητές με καθημερινή ενημέρωση και εγγυημένα αληθινά views, σε στοχευμένο κοινό Ελλάδας και Κύπρου.
– Δυναμική παρουσία στο Soundcloud Pro με 650 εγγεγραμμένα μελη DJ’s και Radio Producers

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα, στην επίσημη ιστοσελίδα στο διαδίκτυο :
Official Website : http://christodoulougroup.wix.com/freerecords

Λίγα λόγια…

Ο Παύλος Χριστοδούλου, είναι ο ιδρυτής και διευθυντής της εταιρείας Προβολής και Προώθησης Starplanet GR Social Media Experts (1999) και των δισκογραφικών εταιρειών Starplanet Records (2011), Voca Records (2012) με στρατηγικό σύμμαχο την Minos EMI a Universal Music company και την Free Records (2015) μία ανεξάρτητη low budget δισκογραφική εταιρεία.

Γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια Αιγύπτου, στις 2 Ιουλίου, από πατέρα Ελληνα και μητέρα Ιταλίδα. Εζησε τα πρώτα παιδικά του χρόνια στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου και στη συνέχεια μετακόμισε οικογενειακά, στην Αθήνα.
Αποφοίτησε από την Ελληνογαλλική Σχολή των Μαριανών Αδελφών (Λεόντειο Λύκειο Πατησίων) και στη συνέχεια μετά τη στρατιωτική του θητεία στο Πολεμικό Ναυτικό, σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων, Οικονομικά και Επικοινωνία σε Γαλλικό Πανεπιστήμιο, παράλληλα με τις σπουδές του Γραφιστικής και Φωτογραφίας στη σχολή ΠΕΤΡΑ.
Ζεί και εργάζεται στην Ελλάδα, προσφέροντας τις υπηρεσίες του, τα τελευταία χρόνια σαν ανώτερο διοικητικό στέλεχος μεγάλων εταιρειών του Ιδιωτικού τομέα, στα τμήματα Εμπορικής διεύθυνσης, Marketing και Ανάπτυξης νέων αγορών και ως Σύμβουλος επιχειρήσεων του Ιδιωτικού αλλά και του Δημόσιου Τομέα.

Εχει διατελέσει μεταξύ των άλλων :
Σύμβουλος στο Υπουργείο Πολιτισμού (στον Οργανισμό Προβολής Ελληνικού Πολιτισμού) για θέματα σχετικά με τον Απόδημο Ελληνισμό.
Διευθυντικό στέλεχος του International Action Art της UNESCO.
Υπεύθυνος ΤΥΠΟΥ και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ της UNESCO Πειραιά και Νήσων.
Εμπορικός διευθυντής στο τομέα Κινητής τηλεφωνίας σε μεγάλες εταιρείες τηλεπικοινωνιων.
Διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας σε εταιρεία η οπoία δραστηριοποιείται στον ασφαλιστικό κλάδο, πάνω από μία 40ετία.
Σύμβουλος στην Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης (ΕΟΦΠ), στα πλαίσια της προετοιμασίας της ομάδας και αναζήτησης χορηγών, για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012.
Ανεξάρτητος μουσικός παραγωγός για πολλά χρόνια, συνεργαζόμενος με την Minos EMI σαν εξωτερικός συνεργάτης.

Ασχολείται με την φωτογραφία.
Φωτογραφίες του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, τόσο στην Ελλάδα όσο και στό εξωτερικό. Εχει κάνει ατομικές εκθέσεις και είναι μέλος της Ελληνικής Φωτογραφικής εταιρείας (ΕΦΕ) και μέλος της International Federation of Photographic Art (I.F.P.A.).