Πάμε πίσω στην δεκαετία του 90 για να συναντήσουμε το πρώτο dance duo της Ελλάδας!

Πολλοί μπορεί να μην τους είχατε καν ακουστά και λογικό θα είναι καθώς οι GEL ήταν ένα dance duo που το συνοδεύει επίσης ο χαρακτηρισμός “one-hit-wonder”! Το 1995 κατάφεραν να κυκλοφορήσουν μόνο ένα single με τον τίτλο “Mila mou erota” (τότε τα greeklish ήταν ακόμα τρεντιά και όχι τάση) που δεν τα πήγε και άσχημα από άποψη airplay αλλά σίγουρα ακούστηκε πολύ περισσότερο στα clubs όλης της χώρας!

Αυτό που είναι ακόμα πιο παράδοξο είναι πως το συγκρότημα δεν απαρτιζόταν από τραγουδιστές αλλά από ένα super-model της εποχής και νυν ηθοποιό, την Δωροθέα Μερκούρη και έναν γνωστό παραγωγό, manager και επίσης μοντέλο, τον Ηλία Πανταζόπουλο. Η Δωροθέα είχε αναλάβει τα φωνητικά και ο Ηλίας την μουσική και την παραγωγή του single, το οποίο κυκλοφόρησε από την Polygram συνοδευόμενο από δύο remix.

Το τραγούδι ηχογραφήθηκε στα Sierra Studios και λίγο αργότερα οπτικοποιήθηκε κιόλας. Το video clip είχε την σκηνοθετική υπογραφή του Παύλου Ευθυμίου (που ήταν και ο υπεύθυνος φωτογραφίας για το artwork του single). Για τους πιο προσεκτικούς στο video clip μπορείτε να διακρίνετε και τον στενό φίλο του Ηλία, τον ηθοποιό Αλέκο Συσσοβίτη, που τότε έκανε καριέρα μοντέλου (ναι ΚΑΙ αυτός)!

Δείτε το σχετικό videoclip, κάνοντας click ΕΔΩ
Πηγή : http://www.tralala.gr