Γιάννης Πλούταρχος : «Η Ελένη Φουρέιρα μπορεί να κάνει τα πάντα»

0
157

Σε συνέντευξη που έδωσε στο Cosmoradio 95.1 , ο Γιάννης Πλούταρχος θέλησε να δώσει με πολύ ευγενικό τρόπο την απάντησή του στο σχόλιο που είχε κάνει πριν από μερικές εβδομάδες ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατά της Ελένης Φουρέιρα και κατά του House of Fame.

«Έχουμε το σύνδρομο της Ελένης Φουρέιρα. Είναι εξαιρετική και μια χαρά το τραγούδι που είπε στη Eurovision, αλλά θα βάλω τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision; Γιατί να παρουσιάσει η Φουρέιρα; Δεν το λέω με κάποιον φανατισμό.

Έχω πολύ καλή πρόθεση. Το να παρουσιάζουν οι παρουσιαστές εκπομπές είναι το αυτονόητο, το να παρουσιάζουν μη παρουσιαστές εκπομπές είναι το παράλογο. Επειδή; Επειδή είναι όμορφοι, ένα εκατομμύριο είδη εκπομπών για να βγάζει την ομορφιά της και να την περιφέρει», είχε πει χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής σε συνέντευξή του στο Καλύτερα δεν γίνεται.

O τραγουδιστής, μετά από σχετική ερώτηση που δέχτηκε στην ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε στον Τάσο Ριζόπουλο, απάντησε με νόημα: «Η Ελένη μπορεί να κάνει τα πάντα με πάρα πολύ εύκολο τρόπο. Ξέρεις γιατί; Γιατί είναι ο εαυτός της. αυτό είναι η Ελένη. Ή την αγαπάς ή δεν την αγαπάς. Τελείωσε».