Γνωρίστε την Madhera… μας έρχεται από την Τεχεράνη για να κατακτήσει τον κόσμο

0
1328

Η Madhera είναι μία Ιρανή καλλιτέχνις και γεννήθηκε στην Τεχεράνη. Τα τελευταία χρόνια ζει στην Αθήνα. Είναι τραγουδιστρία, συνθέτης, στιχουργός και χορεύτρια.

Ξεκίνησε να τραγουδά και χορεύει από την παιδική της ηλικία. Παρακολούθησε μαθήματα φωνητικής στη μουσική σχολή της Τεχεράνης, Παράλληλα παρακολούθησε και μαθήματα υποκριτικής και το ταλέντο της έγινε αμέσως αντιληπτό από τους δασκάλους της και εξαιτίας αυτού έλαβε μια πρόσκληση να παίξει σε μια μικρή ταινία. Μετά από αυτό, έπαιξε σε πολλές ταινίες και μετά ακολούθησε πρόσκληση να παίξει στο θέατρο, με πολλούς σημαντικούς σκηνοθέτες της χώρας της. Είχε πολλές ευκαιρίες να συνεχίσει την καριέρα της ως ηθοποιός, αλλά η μουσική την κέρδισε.

Ασχολήθηκε με την μια και μόνο αληθινή της αγάπη, την μουσική σύνθεση, την εγγραφή στίχων και τραγούδι. Η Madhera τραγουδά, σε πολλές διαφορετικές γλώσσες.

Σχετικά με το όνομά της, Madhera: Η αγάπη της για την αρχαία Ελλάδα και η τρέλα της για τη μουσική, την έκανε να πάρει το όνομά της από την Ελληνική Μυθολογία και τη Θεά Ήρα. Η Ήρα ήταν η βασίλισσα των θεών και η θεά του γάμου, οι γυναίκες, ο ουρανός και τα αστέρια του ουρανού και σε συνδυασμό με το Mad (τρελλό) είναι αυτό που αισθάνεται για τη μουσική. Το σύνθημά της “Δεν υπάρχει κόσμος, χωρίς τη μουσική”

Οι επιρροές της μουσικής εμπνέονται από τους ήχους της φύσης, σε συνδυασμό με πολλά διαφορετικά μουσικά είδη, δίνοντας σε κάθε δημιουργία κάτι τόσο ξεχωριστό για να ακούσει.

Τωρα ολοκλήρωσε την ηχογράφιση των 4 νέων της τραγουδιών στα Φαρσί (Περσική γλώσσα), τα οποία πρόκειται να κυκλοφορήσουν σε 54 χώρες, από την Minos EMI/Universal με παραγωγό τον Παύλο Χριστοδούλου.