Γνωρίστε τον Γιάννη Σταυριανό… έναν λαϊκό τραγουδιστή που έχει στις αποσκευές του πολλά χρόνια παρουσίας σε νυκτερινά κέντρα διασκέδασης

0
2336

Ο Γιάννης Σταυριανός είναι ένας λαϊκός τραγουδιστής που έχει στις αποσκευές του πολλά χρόνια παρουσίας σε νυκτερινά κέντρα διασκέδασης και αρκετές συνεργασίες, όπως  με τους Χρίστο Αντωνιάδη, Μιχάλη Δημητριάδη, Σοφία Αρβανίτη, Δάκη, Ελένη Καρουσάκη, Δημήτρη Γιώτη, Νάσια Κονιτοπούλου, Κώστα Μοναχό και πολλούς άλλους, αφήνοντας ανά τακτά χρονικά διαστήματα το δικό του στίγμα, στα μουσικά δρώμενα της χώρας.

Αυτό το διάστημα, ο Γιάννης Σταυριανός βρίσκεται στο studio του Τάκη Αργυρίου (Studio 111) και ηχογραφεί το νέο του, digital single που έχει τίτλο «Αδυναμίες», σε στίχους και μουσική του Γιάννη Σάκκουλα και ενορχήστρωση του Γιώργου Γιαλετζή. Την μουσική του τραγουδιού “έντυσε” όμορφα με μπουζούκι και μπαγλαμά ο Γιώργος Παγώνης.

Την επιμέλεια παραγωγής έχει ο Παύλος Χριστοδούλου και θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες, από την Free Records, την δισκογραφική η οποία υποστηρίζει νέους καλλιτέχνες.