Ο Ηλίας Βρεττός έχοντας ξεπεράσει κάθε προηγούμενο με τις εκρηκτικές του εμφανίσεις σε Αθήνα και σε όλα τα μέρη της Ελλάδας, συνεχίζει δυναμικά την μεγάλη του περιοδεία, αυτή την φορά περνώντας τα σύνορα της χώρας, ταξιδεύοντας στην άλλη μεριά του πλανήτη. 

Όπως μας πληροφόρησε και ο ίδιος μέσα από φωτογραφίες που ανάρτησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό, πρώτος του σταθμός αποτελεί ο Καναδάς, στον οποίο κατέφθασε μόλις για τα πρώτα του lives. Πανέτοιμος για όλα και φανερά ενθουσιασμένος, χωρίς να χάσει την ενέργεια που τον διακρίνει , έδωσε μια μικρή γεύση στους θαυμαστές του μέσα απο μια σειρά φωτογραφιών στις οποίες απεικονίζεται στο Τορόντο, αποκαλύπτοντας μας  ότι παντού υπάρχει ένα κομμάτι της Ελλάδας. 

Ο τραγουδιστής βρίσκεται στην πιο δημιουργική περίοδο της ζωής του καθώς αυτό τον καιρό πραγματοποίησε τα γυρίσματα του videoclip του νέου του single “Aνεβαίνω” κάνοντας μια μοναδική κρουαζιέρα σε όλο το Αιγαίο, με τον κόσμο να συνεχίζει να τον ανεβάζει ψηλά στις προτιμήσεις του. 

Δείτε τις φωτογραφίες 

Πηγή: http://www.tralala.gr/