Στο πλατό του The2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου εμφανίσθηκε την Πέμπτη το βράδυ η νέα ταλαντούχα τραγουδίστρια Naya. Με χαλαρή διάθεση οι δυό τους κουβέντιασαν σχετικά με την πορεία της έως τώρα.

Με βάση το πόσο καλλιτεχνικά ανήσυχη προσωπικότητα είναι η Naya, αναφέρθηκαν στα βραβεία που παλιότερα εχει κερδίσει σε διαγωνισμούς χορού oriental και πώς έφτασε το τραγούδι να γινει η μεγαλύτερη πλέον αγάπη της. Μίλησαν για τα δύο single που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής απο την Spicy και μάλιστα το δεύτερο ειναι σε στίχους του Ηλία Φιλίππου.

Η Naya ειναι σίγουρα μια διαφορετική γυναικεία παρουσία απο ότι εχουμε συνηθίσει μέχρι στιγμής στον καλλιτεχνικό χώρο και σε αυτό ο Γρηγόρης επέλεξε να σταθεί για λίγο.

Επαινώντας το γνώθι σ’εαυτόν που δείχνει να διαθέτει η Naya σαν νέο βέβαια ακόμα, όμως πολλά υποσχόμενο αστέρι του πενταγράμμου,της ευχήθηκε να την ακούσουμε σύντομα σε ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά και έκλεισαν την εκπομπή, με την Naya να τραγουδάει a capela γνωστή επιτυχία μεγάλης τραγουδίστριας αλλά και το ρεφρέν απο το τελευταίο της τραγούδι «Πάντα μαζί σου» .

Δείτε την εκπομπή, κάνοντας click ΕΔΩ