Η Αθηνά Πολίτη, μετά την επιτυχία της με το τραγούδι “Οτι αρχίζει τελειώνει” με την υπογραφή τoυ Σταμάτη Γονίδη (μουσίκη/στίχος), εμφανίζεται το τελευταίο διάστημα στη Θεσσαλονίκη, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Σε λίγες μέρες, κυκλοφορεί και το νέο της digital single με τον τίτλο “Ναί”

Στο video που ακολουθεί μπορείτε να δείτε το πρώτο της πρόγραμμα στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται. Για τις χορογραφίες, υπεύθυνος είναι ο Garry Mardon.

Για να δείτε το videoclip, κάντε click ΕΔΩ

Γνωρίστε την Αθηνά…

Η Αθηνά Πολίτη, γεννήθηκε στις 12 Μαρτίου στη Κρήτη και ανήκει στο ζώδιο του Ιχθύ.
Από μικρή, ασχολείται με την μουσική με τη παρότρυνση και υποστήριξη των γονιών της.
Εχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της νυχτερινής διασκέδασης. Ενδεικτικά, με τον Πάνο Κίαμο, τον Νίκο Οικονομόπουλο, τον Θάνο Πετρέλη, τον Δημήτρη Χρυσοχοΐδή, τον Χρήστο Πάζη και άλλους.
Εχει κυκλοφορήσει αλλα 2 digital single το “Εσπασα και δεν αντέχω” την μουσική υπογράφει ο συνθέτης των επιτυχιών Πάνος Καπίρης και τους στίχους ο Θανάσης Καραβέλας και το “Ο,τι αρχίζει τελειώνει” το οποίο κυκλοφόρησε απο την Minos EMI, με την υπογραφή του Σταμάτη Γονίδη 
Σε λίγες μέρες κυκλοφορεί το 3ο digital single με τον τίτλο “Ναί” από την Starplanet Records με διανομή Minos EMI, σε μουσική – στίχους : Ερμή και ενορχήστρωση από τους Γαβριήλ Γαβρίλογλου και Λεωνίδας Τζίτζο

Επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα της, στο Facebook.