Στο Opening Party για τη νέα σεζόν την Πέμπτη 10 Οκτώβρη στις 10 το βράδυ η μουσική σκηνή HolyWood Stage θα υποδεχθεί το συγκρότημα G-Spot Experiment για μια απολαυστική μουσικοθεραπεία.

Μετά από πολύχρονες μελέτες και πειράματα, ηλώνουμε πως το σημείο G υπάρχει, ζει και βασιλεύει με ευεργετικές ιδιότητες και είναι άκρως αποτελεσματικό ενάντια σε κάθε είδους κρίσεις, ανεργικά σοκ κτλ…

Η μέθοδος γίνεται μέσω μουσικοθεραπείας ( κι όμως ..ξεχάστε όσα ξέρατε ! ) και συνιστάται το group therapy ( Οσοι περισότεροι,τόσο καλύτερα…και μην γίνεστε πρόστυχοι ! ) Δεν προβλέπεται καμία ϕαρμακευτική αγωγή έτσι το αλκοόλ και πάσης ϕύσεως αϕεψίματα επιτρέπονται καθώς δεν έχει σημειωθεί καμια ένδειξη παρενέργεια.

Ο τόπος της ερχόμενης συνεδρίας μας το εντυπωσιακό, αλλά συνάμα ζεστό και φιλόξενο HolyWood Stage στον Άγιο Δημήτριο κι έχουμε την τιμή να μας εμπιστευτούν (ας πρόσεχαν…!) στο opening party για τη νέα σεζόν την Πέμπτη 10 Οκτώβρη στις 10 το βράδυ.

Τέλος,επειδή πιστεύουμε ακράδαντα στο δικαίωμα της ηδονής του καθενός,το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει ΟΛΟ το ϕάσμα των μουσικών ειδών ώστε…να την “βρίσκουμε” all together !!!

Αποτινάξε ταμπού,ρατσισμούς,μικρότητες,κολλήματα και στρες κι έλα μαζί μας.Δέν είσαι ο μόνος,τυχαίνει σε πολλούς,όλοι έχουμε δικαίωμα στην απόλαυση…

Μάθετε περισσότερα για την νέα μουσική σκηνή της πόλης

Λ.Βουλιαγμένης 289
172 36 Αγιος Δημήτριος
Τηλέφωνο : 21 0970 0418

[email protected]

http://www.holywoodstage.gr