Η έκπληξη των συναδέλφων του Μάνου Κοκολάκη, στη σκηνή του Mistral Seaside !

0
3639

Οι συνάδελφοι τραγουδιστές και μουσικοί του Μάνου Κοκολάκη, επεφύλαξαν μία έκπληξη στον αγαπημένο τους συνάδελφο, πάνω στη σκηνή του Mistral Seaside στο Ηράκλειο Κρήτης (τηλ 2810 264360)

 Η γεννέθλια τούρτα, εμφανίστηκε μετά από μια ξαφνική διακοπή του προγράμματος και ο Μάνος δέχτηκα τις εγκάρδιες ευχές τόσο των συναδέλφων του, όσο και των θαμώνων, του νυχτερινού κέντρου, όπου με επιτυχία εμφανίζεται τους τελευταίους μήνες.

Ο νεαρός και πολλά υποσχόμενος τραγουδιστής, τους ευχαρίστησε συγκινημένος και συνέχισε το πρόγραμμά του, ανεβάζοντας για ακόμα μια φορά, το κέφι στα ύψη μέχρι τις πρωινές ώρες.

Ο Μάνος Κοκολάκης γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης 15 Σεπτεμβρίου 1988 όπου κ μεγάλωσε. Του άρεσε το τραγούδι απο παιδική ηλικία, αφού υπήρξαν ήδη άνθρωποι απο το οικογενειακό του περιβάλλον που είχαν ξεκινήσει να ασχολούνται με την μουσική.

Αυτοδίδακτος κ σε ηλικία 23 χρονών ξεκίνησε να τραγουδάει σε γνωστό κουτούκι του ηρακλείου μετά απο την πρόταση που του έγινε από την ιδιοκτήτρια του μαγαζιού «Αμέθυστος» Βάλια Ειρηναίου όταν τον είχε ακούσει να τραγουδάει μαζί με την αδερφή του Μαρία Κοκολάκη σε νυχτερινό κέντρο που εργαζόταν εκείνη.
Ετσι λοιπόν ξεκίνησε η καριέρα του Μάνου Κοκολάκη όταν η μια πρόταση ερχόταν μετά την άλλη από τα νυχτερινά μαγαζιά του Ηράκλειου.

Δείτε το σχετικό video ΕΔΩ