Ενα μουσικό ταξίδι, στον κόσμο από δύο μοναδικές φωνές…
Janet Kapuya και Μαυρίκιος Μαυρικίου…

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η JANET KAPUYA
Στην ευαίσθητη ηλικία των 4 χρόνων, η Janet, παιδί θαύμα, κέρδισε το πρώτο βραβείο στον ραδιοφωνικό παιδικό διαγωνισμό νέων ταλέντων “RadaioCarbe” του Μοντεβίδεο. Στα 13 της μετακόμισε στο Μπουένος Άιρες όπου σπούδασε στη δραματική σχολή, στην επαγγελματική τοποθέτηση φωνής και ερμηνεία για ζωντανές εμφανίσεις, στην κιθάρα, στον χορό, στην κινησιολογία, και στην ενδυματολογία.
Στην εφηβική της ηλικία ασχολήθηκε επαγγελματικά με το ρεπερτόριο του Ταγκό, τραγουδώντας επαγγελματικά σε Θέατρα και Ταγκερία στο Μπουένος Άιρες. Παράλληλα κάνει εμφανίσεις και συναυλίες με την κιθάρα σε θέατρα, παρουσιάζοντας ethtnic βραδιές με παραδοσιακή μουσική των Άνδεων και της Λατινικής Αμερικής.
Κατόπιν ήρθε στην Ελλάδα που την αγκάλιασε σαν μια από τις πιο αξιόλογες και σπουδαίες φωνές που με την ζεστή της παρουσία, το αστείρευτο ταλέντο και το μοναδικό της ταμπεραμέμντο, κρατάει τον ακροατή της πάντα μαγεμένο!
Η Janet έχει συνεργαστεί με πολλούς διάσημους αστέρες της ελληνικής και παγκόσμιας μουσικής σκηνής, όπως τον ιδιαίτερα αγαπητό Ισπανό τροβαδούρο Julio Iglesias.
Η Janet ως σήμερα, έχει κάνει πολλές συναυλίες σε μουσική A. Piazzola, μεταφράζοντας και απαγγέλλοντας συγχρόνως τους στίχους, με τον δικό της μαγικό τρόπο. Με αυτόν τον τρόπο μεταφέρει στον ακροατή την ξεχωριστή αίσθηση του αργεντίνικου τάγκο.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΥΡΙΚΙΟ
Γεννήθηκε στην Λεμεσό της Κύπρου και εκεί, όπως όλοι ξέρουμε σχεδόν όλα τα παιδιά έχουν μουσική παιδεία. Στα 22 του χρόνια λοιπόν, και ενώ βρίσκεται στο τελευταίο έτος των σπουδών του στο τμήμα Μουσικολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ηχογράφησε και κυκλοφόρησε την πρώτη του δισκογραφική δουλειά από την Voca Records με διανομή Minos EMI, με τον τίτλο “Βουτιά στο κενό” σε μουσική και στίχους Σπύρου Τσαγκαρόπουλου και ενορχήστρωση Sumka. Κομμάτια καλόγουστης ποπ μουσικής, που απευθύνονται σε όλους τους νέους.
Φέτος λοιπόν, παράλληλα με τις σπουδές του στο τμήμα Μουσικών Σπουδών του ΕΚΠΑ, ο Μαυρίκιος επεκτείνει τους μουσικούς και ερμηνευτικούς του ορίζοντες σε νέα είδη μουσικής, ενορχηστρώνει ο ίδιος τα προγράμματα του και ερμηνεύει και έντεχνα καθώς επίσης και άλλα πολλά σύγχρονα είδη τραγουδιών.

FREE GALLERY
coffe, food, drink and music
Δεκελέων 1A & Κωνσταντινουπόλεως
Γκάζι (στάση Μετρό ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ)
11854 Αθήνα
Tηλ. κρατήσεων : 210346202

Προβολή – Προώθηση : Παύλος Χριστοδούλου
www.starplanet.gr