Κασσάνδρα Χριστοδούλου : στο studio ηχογραφεί το νέο της digital single με τον τίτλο “Συγγνώμη”

0
569

Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια Κασσάνδρα Χριστοδούλου, η οποία ξεχώρισε με την συμμετοχή της στο THE VOICE 2017, είναι στο studiο και ετοιμάζει το νέο της digital single με τον τίτλο “Συγγνώμη“. Τους στίχους του τραγουδιού υπογράφει ο αδερφός της Στέλιος Χριστοδούλου και τη μουσική ο Στέλιος Πολυβίου με τον Γιώργο Γιαλετζή. Το «Συγγνώμη» είναι μια δυναμική ερωτική μπαλάντα. Αναμένεται η επίσημη κυκλοφορία του digital single, με πανελλήνια και παγκύπρια διανομή και μετάδοση, σε λίγες μέρες.

Η Κασσάνδρα Χριστοδούλου γεννήθηκε στη Λεμεσό της Κύπρου, πρίν από 21 χρόνια και είναι 4οετής φοιτήτρια στο Τμήμα Επιστημών Αγωγής Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Κύπρου.  Με τη μουσική, και ιδιαίτερα με το τραγούδι, ασχολείται από μικρή ηλικία. Με τα χρόνια η αγάπη της για την μουσική μεγάλωνε και γι’ αυτό τα τελευταία χρόνια άρχισε να παρακολουθεί μαθήματα φωνητικής σε ωδείο.

Παράλληλα με τις σπουδές της, κάνει live εμφανίσεις σε διάφορες πόλεις στη Κύπρο. Τον περασμένο Νοέμβρη είχε λάβει μέρος στο The Voice of Greece στην ομάδα του Σάκη Ρουβά. Λίγους μήνες μετά τη συμμετοχή της, στο The Voice κυκλοφόρησε το πρώτο της δισκογραφημένο κομμάτι-ντουέτο με τον αδελφό της, Στέλιο Χριστοδούλου με τον τίτλο «Μες στην ομίχλη», σε στίχους του αδερφού της  και μουσική του Άλεξ Οικονόμου, το οποίο κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2018, από την Free Records, την δισκογραφική εταιρεία, η οποία υποστηρίζει τους νέους καλλιτέχνες.

Τον Σεπτέμβριο του 2018, κέρδισε την πρώτη θέση στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Τραγουδιού, με το τραγούδι “Συγγνώμη” το οποίο και αναμένουμε να κυκλοφορήσει.