Αδρεναλίνη, περιπέτεια και θέληση είναι όσα χαρακτηρίζουν το καινούριο video clip της Katy Perry!
Μετά τη φρενίτιδα που προξένησε με την κυκλοφορία του το νέο single της Katy Perry σε Ελλάδα και εξωτερικό, το πολυαναμενόμενο video clip του «Rise» κατέφθασε!
Έχοντας διανύσει πια τρία από την τελευταία δισκογραφική δουλειά της «Prisma», η Αμερικανίδα τραγουδίστρια παρουσιάζει νέα μουσικά δείγματα για χάρη της επικείμενης Ολυμπιάδας.
Το «Rise» είναι το κομμάτι με το οποίο θα συνοδεύσει γνωστό αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο την κάλυψη των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο.
Σύμφωνα με την Katy Perry, το τραγούδι ζυμωνόταν μέσα της για χρόνια και τελικά ήρθε στην επιφάνεια «επειδή τώρα – περισσότερο από ποτέ – υπάρχει η ανάγκη για τον κόσμο μας να ενωθεί».
Βέβαια, η κυκλοφορία του «Rise» δε σημαίνει προς το παρόν την είδηση για καινούριο άλμπουμ της Katy Perry, αφού βγαίνει μεμονωμένα χωρίς να προγραμματίζεται να συμπεριληφθεί σε κάποιο δίσκο.
Το επίσημο video clip του «Rise» μόλις έκανε ντεμπούτο αποτελώντας ένα συναρπαστικό οπτικοακουστικό υπερθέαμα γεμάτο ανδρεναλίνη και περιπέτεια. Η ασταμάτητη προσπάθεια, η θέληση, η ανυπακοή στα αρχέτυπα και η νίκη είναι όσα μετουσιώνει σε εικόνα η Katy Perry.
Πηγή : http://www.music.net.cy