Το « Χαϊδεμένο » το νέο τραγούδι του Γιώργου Τσαλίκη, σε μουσική των Teo Tzima, Μάριου Χαπέρη , Τζένης Τσικοπούλου και σε στίχους του Μάριου Χαπέρη και της Τζένης Τσικοπούλου, οπτικοποιήθηκε με διπλό βίντεο κλιπ χθες σε σκηνοθεσία του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου….

Το δεύτερο τραγούδι είναι το « Μέχρι το Ξημέρωμα » ένα πολύ ιδιαίτερο τραγούδι που θα δώσει τον τίτλο  του στην μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία του Γιώργου και είναι σε μουσική το Κώστα Μηλιωτάκη και του Δημήτρη Τσάφα.

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στην Βούλα στο  La Banane,  μέσα σ ένα άκρως εορταστικό κλίμα όπως αρμόζει  σ έναν λαμπερό γάμο που τα είχε όλα!!
Το κοστούμι του γαμπρού Γιώργου Τσαλίκη όπως και το εντυπωσιακό νυφικό της Αντωνέλλα  ήταν του Οίκου Νυφικών Καραβερβέρης όπως επίσης και  η διακόσμηση του χώρου που θύμιζε έναν παραμυθένιο γάμο!

Η Αντωνέλλα των Kings πρωταγωνίστησε λέγοντας το “Yes I do” στον Γιώργο ενώ κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο Γιάννης Ρουσσουνέλος και ο Teo Tzimas  και βεβαίως guest στο βίντεο κλίπ οι δημιουργοί των  τραγουδιών του νέου cd του Γιώργου Τσαλίκη που θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό, οι συνεργάτες του και πολλοί φίλοι του. Περισσότερα…

Πηγή : http://www.newspistol.com