Μετά από ένα μικρό διάλειμμα ο πιο δημοφιλής Κύπριος δημοσιογράφος του lifestyle ρεπορτάζ Μιχάλης Σταύρου, επέστρεψε στα ερτζιανά,μέσα από την συχνότητα  του Klik FM  98.2 – 105.6 – 89.6.

Ο ιδιαίτερα αγαπητός δημοσιογράφος αποδέχτηκε την πρόταση-πρόκληση του επίσης γνωστού δημοσιογράφου Τάσου Θεοδώρου, που τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στο νησί και από χθες το απόγευμα  οι δύο άνδρες συνεργάζονται μαζί ραδιοφωνικά.

Ο Μιχάλης Σταύρου ανέλαβε το καλλιτεχνικό ένθετο της εκπομπής του Τάσου Θεοδώρου και ενημερώνει για όλα τα καυτά νέα από τον χώρο της showbiz με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Με το που ανακοινώθηκε η συνεργασία του με τον Klik FM, ο Μιχάλης Σταύρου όπως ήταν λογικό, άρχισε να δέχεται δεκάδες μηνύματα αγάπης και θαυμασμού από τον κόσμο που τον στηρίζει χρόνια τώρα, όταν καταφέρνει να υλοποιεί με επιτυχία κάθε νέο βήμα στην καριέρα του.  

Όπως φάνηκε από την χθεσινή πρώτη τους φορά μαζί στον αέρα, η χημεία μεταξύ τους στα ερτζιανά έδεσε και με το παραπάνω.
Και οι δύο δημοσιογράφοι λατρεύουν αυτό που κάνουν,είναι εξαιρετικοι γνωστες του αντικειμενου τους,άριστα ενημερωμένοι για την επικαιρότητα,ευχάριστοι,επικοινωνιακοί και με απίστευτη δόση χιούμορ.

Όταν το ταλέντο συνδυάζεται με συστηματική δουλειά η επιτυχία είναι δεδομένη.

Η εκπομπή είναι στον αέρα καθημερινά Δευτέρα με Παρασκευή από τις 17:00-19:00
Το καλλιτεχνικό ένθετο με τον Μιχάλη Σταύρου αρχίζει στις 17:10