Κρυσταλλίδου Μαρία : Μία πολλά υποσχόμενη τραγουδίστρια από την όμορφη Κρήτη

0
1714

Η Μαρία Κρυσταλλίδου, κατάγεται από την όμορφη Κρήτη. Από μικρή ηλικία, κατάλαβε πόσο της αρέσει το τραγούδι. Ξεκίνησε στο Ηράκλειο μαθήματα φωνητικής με τον Πάνο Τσίκο και έμαθε να παίζει το αγαπημένο της όργανο, την κιθάρα, χαρίζοντας αρχικά στις σχολικές παρέες, ευχάριστες μουσικές στιγμές.

Συνέχισε και μετά το λύκειο, να αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις στο κοινό, στα μικρα μπαράκια που περιστασιακά έκανε Live, αλλά σε κλειστό φιλικό κύκλο, διότι όπως μας εκμυστηρεύτηκε, θέλει να ξεκινήσει επίσημα και επαγγελματικά τις εμφανίσεις της, όταν θα νοιώθει έτοιμη και μετά την κυκλοφορία του πρώτου της digital single.

Τα σχέδια της Μαρίας, πήγανε λίγο πίσω και με την πρώτη ευκαιρία, θα μας έρθει στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο studio 111 του Τάκη Αργυρίου για να ηχογραφήσει το νέο της τραγούδι, το οποίο κινείται σε λαϊκά μονοπάτια. Θαυμάζει τον Νίκο Οικονομόπουλο, την Δέσποινα Βανδή και την Νατάσσα Θεοδωρίδου. Όνειρό της είναι να τραγουδήσει σε μεγάλες πίστες της Αθήνας, στο πλευρό καταξιωμένων τραγουδιστών.

Στο πλευρό της ο executive producer Παύλος Χριστοδούλου, υποστηρικτής των προσπαθειών της, στο πρωτο της σημαντικό βήμα.

Μείνετε συντονισμένοι, τα καλύτερα έρχονται….