Κυριάκος Μαυρίδης… γνωρίστε τον ταλαντούχο συνθέτη και τραγουδιστή (τελ. ενημέρωση 2/2020)

0
3202

Ο Κυριάκος Μαυρίδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και από μικρός, του άρεσε η μουσική. Στα εφηβικά του χρόνια, ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο και έφτασε σε επαγγελματικό επίπεδο, αγωνιζόμενος σε ομάδα της τρίτης κατηγορίας.

Έχει Ποντιακή καταγωγή και ζει στον Ασπρόπυργο. Στα 18 του ξεκίνησε να παίζει κιθάρα και παρόλο που ηταν αυτοδίδακτος, άρχισε να γράφει τα δικά του τραγούδια.

Είναι απόφοιτος της Σχολής Εμποροπλοιάρχων, ως μηχανικός. Ανήκει στο ζώδιο του Σκορπιού (12/11/1995) έχοντας όλα τα θετικά στοιχεία του ζωδίου του, δηλαδή είναι πιστός, παθιασμένος και δυναμικός…

Έχει ήδη κυκλοφορήσει τρία τραγούδια, στα οποία υπογράφει ίδιος τόσο την μουσική όσο και τον στίχο. Τα δύο πρώτα κυκλοφόρησαν το 1999 από την Free Records, την δισκογραφική εταιρεία, η οποία υποστηρίζει νέους καλλιτέχνες, με τον τίτλο “Δηλώνω ερωτευμένος” (5/2019) και “Ράγισε απόψε η καρδιά” (Ιούλιος 2019) και μετά την σημαντική μεταγραφή για την καρριέρα του στην δισκογραφική εταιρεία Spicy, κυκλοφόρησε τo 3o του τραγούδι με τον τίτλο “Την αγαπάω” (2/2020).

Δίπλα του πάντα ο παραγωγός Παύλος Χριστοδούλου. Την ενορχήστρωση, σε όλα τα τραγούδια έχει αναλάβει ο Γιώργος Γιαλετζής (3rd Floor Studio – Θεσσαλονίκη) και τις φωνές ο Τάκης Αργυρίου (Studio 111 – Μοσχάτο)

Παράλληλα κυκλοφόρησε και 2 remix των πρώτων του τραγουδιων (Summer Mix & Dance Mix) για την κοινότητα, των Djs… σε ενορχήστρωση του Γιώργου Γιαλετζή.

Επιμέλεια ενότητας : Παύλος Χριστοδούλου