Κυριάκος Μαυρίδης : Στο studio με τον Τάκη Αργυρίου

0
1957

Συναντήσαμε τον πολλά υποσχόμενο λαικό τραγουδιστή, Κυριάκο Μαυρίδη στο Studio 111 να ετοιμάζει τα πρώτα του τραγούδια, με την καθοδήγηση του Τάκη Αργυρίου.

Τα τραγούδια των οποίων την μουσική και τον στίχο, υπογράφει ο ίδιος ο Κυριάκος, θα κυκλοφορήσουν σε λίγες μέρες, από την Free Records, την δισκογραφική εταιρεία, η οποία υποστηρίζει νέους καλλιτέχνες.

Δίπλα του από την αρχή στο πλευρό του, υποστηρικτής στην προσπάθειά του ο executive producer Παύλος Χριστοδούλου. Την ενορχήστρωση, έχει αναλάβει ο Γιώργος Γιαλετζής (3rd Floor Studio – Θεσσαλονίκη)

Ο Κυριάκος Μαυρίδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και από μικρός του άρεσε η μουσική. Στα εφηβικά του χρόνια, ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο και έφτασε σε επαγγελματικό επίπεδο, αγωνιζόμενος σε ομάδα της τρίτης κατηγορίας.

Έχει Ποντιακή καταγωγή και ζει στον Ασπρόπυργο. Στα 18 του ξεκίνησε να παίζει κιθάρα και παρόλο που ηταν αυτοδίδακτος, άρχισε να γράφει τα δικά του τραγούδια.

Είναι απόφοιτος της Σχολής Εμποροπλοιάρχων, ως μηχανικός.

Ανήκει στο ζώδιο του Σκορπιού (12/11/1995) έχοντας όλα τα θετικά στοιχεία του ζωδίου, δηλαδή είναι πιστός, παθιασμένος και δυναμικός…

Μείνετε συντονισμένοι, τα καλύτερα έρχονται…