Ο Larry γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και από μικρή ηλικία,ασχολείται με την μουσική.
Σε ηλικία 8 χρονών, είχε ήδη ξεκινήσει μαθήματα πιάνου και έχει πάρει το πτυχίο του στα ανώτερα θεωρητικά.

Στα 17 άρχισε να εμφανίζεται σε διάφορα clubs και μουσικές σκηνές είτε μόνος του είτε με διάφορα μουσικά σχήματα. Με την ιδιότητα είτε του τραγουδιστή, είτε του μουσικού είτε τέλος του μαέστρου, άφηνε πάντα τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο στο κοινό όσο και στους επαγγελματίες συναδέλφους του.

Για ένα διάστημα τον βρίσκουμε να συνεργάζεται ως συνθέτης κ στιχουργός, για λογαριασμό της δισκογραφικης εταιρείας Smile Records, στη Θεσσαλονονίκη.
Το 1995 κάνει το πρώτο μεγάλο βήμα στη καρριέρα του και κυκλοφορεί την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τον τίτλο “Μέσα στο όνειρο

Το 2010 ο Larry δημιουργεί το μουσικό συγκρότημα KRAMA με το οποίο κυκλοφορεί το digital single Krama feat. Patro Γαμησέ τα“, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία.

Μετά από μια δημιουργική αναμονή 5 χρόνων και πολλών live εμφανίσεων, το 2015 κυκλοφορεί το δεύτερό του digital single με τον τίτλο “Αυτό το καλοκαίρι

Φέτος συνεργαζόμενος με τον executive producer Παύλο Χριστοδούλου, θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες από την δισκογραφική εταιρεία Selenium Records και με ψηφιακή διανομή Spicy, μια διασκευή της μεγαλης επιτυχίας του Γιάννη ΒογιατζήΘέλω κοντά σου να μείνω” Στίχοι: Γιώργος Γιαννακόπουλος – Μουσική : Γιώργος Μουζάκης | Από τον δίσκο του Γιάννη Βογιατζή και της Τζένη Βάνου,με τίτλο “Το αμαξάκι” (1978). Την σύγχρονη ενορχήστρωση του τραγουδιού υπογράφει ο Αντώνης Παπαδόπουλος.

Στο πλευρό του ο γνωστός manager καλλιτεχνών Ζήσης Μαρκόπουλος (Top Agency)