Λευτέρης Πανταζής | Οι πρώτες εικόνες μετά το ατύχημα και η έναρξη του summer live tour του ανά την Ελλάδα!

0
651

Χαμόγελα ξανά για τον Λευτέρη Πανταζή μετά και το πρόσφατο ατύχημά του, που μία βραδινή έξοδός του στη Γλυφάδα πριν από μέρες είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι και να βάλει τέσσερα ράμματα, όταν πάνω στην κακιά στιγμή έσπασε η καρέκλα του και έπεσε πίσω βρίσκοντας σε μία άλλη.

Μετά από μία εβδομάδα παραμονής στο σπίτι και ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του θεράποντα γιατρού του, το απόγευμα της Τρίτης ο δημοφιλής τραγουδιστής πραγματοποίησε την πρώτη του έξοδο, καλεσμένος του Αλέξη Παππά, όπου είχε survivor-reunion μαζί με τον Τριαντάφυλλο και την Ελευθερία Ελευθερίου.

Ο Λευτέρης Πανταζής δείχνοντας να χαίρει πλέον άκρας υγείας, ανανεωμένος και φανερά αδυνατισμένος, πόζαρε με τους φίλους του ενώ ετοιμάζεται πυρετωδώς για τα επόμενα καλλιτεχνικά του σχέδια. Σε λίγες μέρες μπαίνει εκ νέου στο στούντιο ηχογράφησης για το νέο του τραγούδι, ενώ ετοιμάζει τις βαλίτσες του για το summer live tour του, με ήδη πολλές κλεισμένες εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα.

Μερικοί από τους ήδη προγραμματισμένους σταθμούς, που θα δώσει το δυναμικό μουσικό παρών του, μαζί με την ορχήστρα του, είναι η Θήβα , η Κύπρος, το Κιάτο, η Χαλκηδόνα , η Χαλκιδική , το Λαύριο , ο Πλαταμώνας, ο Τύρναβος, ο Ωρωπός, και άλλα!