Συναρμολόγηση εκ νέου λοιπόν το μήνυμα, τα κομματάκια μπήκαν ένα-ένα στη σειρά και στήθηκε το όμορφο σκηνικό για τις μουσικές παραστάσεις της φετινής χειμερινής σεζόν με την καινούργια συνεργασία του Γιώργου Δημητριάδη και των LEGO(the band).

Η ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ

Απ’το μηδέν ξανά κι απ’την αρχή
πώς να πνιγούμε αν είμαστε μαζί
με ένα παρόν πρώτο στις διαιρέσεις
κι ένα μέλλον που διψάει όμως για συνθέσεις.

Το όμορφο αυτό παιχνίδι είναι σαν ένα πολύχρωμο puzzle επιρροών που θα δείτε και θα ακούσετε να παίρνει μορφή στη νέα σκηνή του Holy Wood Stage στις 4 Ιανουαρίου!
Από τη μία η δυτικότροπη, γεμάτη αναφορές, τραγουδοποιία του Γιώργου την οποία υπηρετεί με συνέπεια από το 1994 μέχρι σήμερα μαζί με την ιδιαίτερη και εξαιρετική ερμηνεία του σε διασκευές τραγουδιών που αγάπησε, αλλάζοντας όμως ήχο και μορφή σε κάθε του νέο δίσκο όπως έγινε και στον πιο πρόσφατό του, τον περσινό ΑΠ’ ΤΟ ΜΗΔΕΝ.
Από την άλλη το αποτελεσματικό πάντρεμα ελληνικού ήχου με την rock αίσθηση μέσα από τις αυθεντικές συνθέσεις των LEGO(the band) και τις πραγματικές διασκευές τους σε παλιά ρεμπέτικα τραγούδια είναι μία μεγάλη πρόκληση και πρόσκληση για και προς το απαιτητικό κοινό που διψάει για καλή μουσική παιγμένη από μουσικούς που δίνουν όλο τους το είναι μπροστά του.
Σας περιμένουμε στο Holy Wood Stage,στις 4/01,με τη νέα χρονιά,να ανάψουμε ένα φως μέσα στο σκοτάδι των ημερών,μήπως καταφέρουμε και δούμε επιτέλους καθαρά πως έχουμε πολλά περισσότερα κοινά από αυτά που δήθεν μας χωρίζουν.

Tιμή εισόδου : 7 Ευρώ με μπύρα ή κρασί.
Τιμή 2ου ποτού:
Απλό ποτό: 7 Ευρώ
Μπύρα, κρασί: 5 Ευρώ
Σπέσιαλ ποτό: 9 Ευρώ

Φιάλη κομπλε(ουίσκι, βότκα κτλ) : 80 Ευρώ
Μπουκάλι κρασί : 50 Ευρώ