Μετά την τεράστια επιτυχία του “The Voice of Greece”, του πιο δημοφιλούς talent show παγκοσμίως, το οποίο αναδεικνύει την τελευταία τριετία στις 52 χώρες που μεταδίδεται τους super stars της επόμενης μέρας, η Louis Cruises σας προσκαλεί με χαρά σε δύο νέες θεματικές κρουαζιέρες! 
Τόσο η Νικήτρια του δημοφιλούς και παγκοσμίου φήμης διαγωνισμού ταλέντων “The Voice”, Μαρία Έλενα Κυριάκου, όσο και το καλιτεχνικό δίδυμο που ξεχώρισε Μαυρίκιος-Κέλλυ, θα χαρίσουν ξεχωριστές στιγμές διασκέδασης στους επιβάτες του Louis Cristal με τις μελωδικές φωνές και την εξαιρετική σκηνική παρουσία τους.
Tο μελωδικό ταξίδι τoυ ‘The Voice” ξεκινά στις 14 Ιουλίου και στην τετραήμερη κρουαζιέρα με το με το Louis Cristal,, με προορισμούς τη Σύρο, Τσεσμέ, Μπόντρουμ, Κω, Ίο και Σαντρορίνη, όπου θα πραγματοποιηθεί συναυλία με την Κέλλυ και το Μαυρίκιο.  
O Μαυρίκιος Μαυρικίου κατάγεται από την Κύπρο, κινείται στο χώρο του έντεχνου και του έντεχνου – λαϊκού ρεπερτορίου και δίνει στο πρόγραμμά του έμφαση στα κλασικά τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι, του Μίκη Θεοδωράκη και του Σταύρου Ξαρχάκου. 

Η Κέλλυ Πρωτόπαπα είναι μια έμπειρη τραγουδίστρια από την Ελλάδα, η οποία έχει ήδη κερδίσει την αναγνώριση στο δισκογραφικό χώρο και με το “The Voice” αναδείχθηκε σε μια από τις νέες πρωταγωνίστριες του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού. 

Στη συνεργασία της με το Μαυρίκιο δένει αρμονικά, τραγουδώντας μαζί του κλασσικά ελληνικά τραγούδια αλλά και πολλά σύγχρονα και επιτυχημένα ξένα τραγούδια της εποχής. Οι δυο τους αποτελούν ένα μαγικό δίδυμο που ξεσηκώνει και τους πιο απαιτητικούς ακροατές.

Στα πλαίσια της δέσμευσης της Louis Cruises να προσφέρει στους επιβάτες της την καλύτερη εξυπηρέτηση και απόλαυση εν πλω, διοργανώνει φέτος στα κρουαζιερόπλοιά της μία σειρά από 62 θεματικές κρουαζιέρες για όλα τα κοινά, ενδιαφέροντα και ηλικίες, με σκοπό να γνωρίσουν οι επιβάτες καλύτερα τους μοναδικούς προορισμούς της εταιρείας, να ζήσουν και να ακούσουν τις ιστορίες τους, μέσα από τη μουσική, την Ιστορία μας, την αρχαιολογία, τη γαστρονομία της χώρας μας, την ελληνική παράδοση και άλλα πολλά.
Για περισσότερες πληροφορίες για τις θεματικές κρουαζιέρες της Louis Cruises, επικοινωνήστε με το 210 4583499 ή επισκεφθείτε το www.louiscruises.com