Μία μαγική βραδιά-από τις ωραιότερες στιγμές του Ηρωδείου κατά γενική ομολογία που ξεχείλιζε από πάθος, εικόνες, χρώματα και συναισθήματα, έζησαν το βράδυ της Πέμπτης 16 Ιουλίου οι θεατές της παράστασης της Άλκηστης Πρωτοψάλτη, «Μυστικό Τοπίο».

Σε ένα κατάμεστο Ηρώδειο-η παράσταση ήταν sold out, σε πείσμα των καιρών, και μετά τα 4 sold out στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών τον χειμώνα που μας πέρασε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, μαζί με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων, υπό τη μουσική διεύθυνση του Λουκά Καρυτινού και τη Χορωδία Graduarti, ξεδίπλωσε το «Μυστικό Τοπίο» της καρδιάς της, επιλέγοντας τραγούδια που «με συγκινούν, με προκαλούν, με πιάνουν απ’ το χέρι σφιχτά και με οδηγούν σε κόσμους φανταστικούς, με μεταφέρουν μαγικά από το παρελθόν στο σήμερα και από το τώρα στο αύριο».

Μία μοναδική μουσική περιήγηση, από το Σούμπερτ, το Νίνο Ρότα και τον Πιατσόλα μέχρι τους σύγχρονους έλληνες συνθέτες Αντύπα, Κραουνάκη, Κορκολή, Σαββόπουλο και Ευανθία Ρεμπούτσικα, με τη χαρισματική φωνή και ερμηνεία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη, να ‘τρυπώνει’ με ευγένεια, ευαισθησία αλλά και ένταση και να γαληνεύει, όπως πάντα, τις ψυχές του κόσμου….. περισσότερα…

Πηγή : http://www.tralala.gr