Θα μπορούσε να θεωρηθεί ένα από τα μεγαλύτερα pop-outsiders αλλά ο Marc Almond μπορεί πάντα να τραβάει τα βλέμματα επάνω του.

Τον γνωρίσαμε μέσα από το συγκρότημα των Soft Cell όταν στις αρχές της δεκαετίας του 80 έφτασε στην κορυφή των charts με επιτυχίες όπως: “Tainted Love”, “Say Hello, wave goodbye” και “Torch”. Η μετέπειτα solo καριέρα του, τον καθιέρωσε ως μια από τις πιο αμφιλεγόμενες περσόνες της παγκόσμια μουσικής σκηνής και τώρα ο Marc Almond επιστρέφει με το 20ο studio album της συνολικής δισκογραφίας του.

Μπορεί να καθιερώθηκε με τις επιτυχημένες διασκευές σε τραγούδια όπως: “Something’s gotten hold of my heart”, “The days of Pearly Spencer” και “Jacky” αλλά όπως φαίνεται ο Almond έβαλε κατά μέρος τις διασκευές και παρουσιάζει το δικό του υλικό το όποιο ο ίδιος χαρακτήρισε ως μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της δισκογραφίας του. Το “The Velvet Trail” κυκλοφόρησε ήδη από την Cherry Red Records προσφέροντας στο κοινό 16 tracks αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές από τα διεθνή μουσικά μέσα! Παραγωγός του δίσκου αυτού είναι ο βρετανός Christopher Braide, υπεύθυνος για τεράστιες επιτυχίες από ονόματα όπως: Lana Del Rey, Britney Spears, David Guetta, Sia, Beyonce, Christina Aguilera κ.α. περισσότερα…

Πηγή : http://www.tralala.gr